Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hafusak2

18. 8. 2012 22:38
Kdysi byl rozhovor s jedním vysoce postaveným pánem

z ministerstva vnitra Francie. Ten říkal, že první přistěhovalci jsou veskrze neškodní, neboť jsou rádi, že utekli před válkou, hladem, pronásledováním a pod. Bojí se deportace a co nejvíce se snaží splynout se společností. Problémem jsou ale jejich děti, které se už narodily ve Francii mají tím pádem občanství  můžou si dělat co chtějí a tak toho patřičně zneužívají. Ten pán velice dobře věděl o čem mluví.

Proto sám osobně vidím řešení v přidělování občanství, aby o tom nerozhodovala jen léta odbydlená v nějaké zemi EU, nebo narození se v ní. Aby uchazeč o občanství  skutečně žil evropským způsobem života a islám aby zůstal na hranicích Gibraltaru, Bosporu a Dardanel. EU[>-]

2 0
možnosti
PK

repanak

19. 8. 2012 7:09
Re: Kdysi byl rozhovor s jedním vysoce postaveným pánem

Nejen ve Francii, Německo s Turky a nejen Turky to samé.

0 0
možnosti
M

májíček

18. 8. 2012 21:17
souhlas

S autorem článku nelze nesouhlasit. Co se už provedlo, nelze vrátit, ale je snad už namístě s tím pohodlným přivíráním očí přestat! To není humanismus, ale změkčilé omlouvání neprozíravosti a nečinnosti!

1 0
možnosti
PK

repanak

18. 8. 2012 21:40
Re: souhlas

Navrhněte ale co budete konkrétně dělat - zavřít hranice, střílet bárky u Lampedusy, přikázazat "bílým" Evropanům aby plodili podstatně více dětí? Bohužel část těch imigrantů kapitál využije jako pracovní sílu a další problémy neřeší.

0 0
možnosti
PK

repanak

18. 8. 2012 20:13
Jestlže natalita klasických Evropanů

je nízká, těžko s tím i maximálním vylepšením podmínek něco uděláte. Evropané mají jiné priority a rodinný život s kvalitní výchovou potomků není na čelném místě. A takových vysokoškoláků až někde vzadu - zpravidla. A ještě při dnešním otevření se světu ........kapitál potřebuje levnou sílu - i v Praze už často přemýšlím, zda je ještě česká.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

18. 8. 2012 17:37
Že to nejde?

Před válkou tu taky v podstatě nebyli žádní Němci, jen samí čeští občané německého původu... a jak odtud po válce jeli, panečku. Stačilo k tomu málo: aby se nikoliv nepodstatné množství lidí zdravě nasr...štvalo. Muslimové také pilně pracují na tom, aby celou Evropu zdravě naštvali, nemáte ten pocit?

0 0
možnosti
JH

Jindřich Husička

18. 8. 2012 17:47
Re: Že to nejde?

Ja myslim, ze muj pocit je zrejmy z tonu clanku. Samozrejme, ze je tady nechci!

V Cesku obsazuji (a to jeste v dost omezene mire) jen velka mesta, ale tady ve Spanelsku potkavam zakuklenou muslimku na kazdym kroku i v malem mestecku v horach, kde ziju.

Ale jak je chcete hnat? Nekteri (minimum) se tady ozenili/vdaly (jako moje prababicka - Nemka, ktera v CZ nakonec zustala), maji obcanstvi a jak je budeme rozlisovat? Podle barvy pleti, nebo podle toho, ze maji na stole Koran? Ja se jich nezastavam, jejich pritomnost v Evrope se mi hnusi, ale jednodusssi bude, kdyz jim z Evropy prestaneme delat utulne hnizdecko...

0 0
možnosti
A

autorigie

18. 8. 2012 16:35
Kostely v Pákistánu

Že nejezdíme stavět kostely do Pákistánu? Che!

http://www.proglas.cz/detail-clanku/vsimli-jsme-si-misie-oblatu-v-pakistanu.html

0 0
možnosti
JH

Jindřich Husička

18. 8. 2012 17:28
Re: Kostely v Pákistánu

Precetl jsem cele, kostel jsem tam nenasel...

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1621x
Individualista, motorista, libertarián, Pražan.