Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I53v68o 24C77i78l87i42c65h

12. 1. 2015 18:11

Výborně napsáno R^

0 0
možnosti
MK

Já musulmany plně chápu a islamofob nejsem. Mají svoji ideologii (náboženství) a to tvrdě respektují. Budiž jim to přáno. Jediné, co nechápu je však, že Evropa se musulmany zamořuje. Oni jsou zkrátka takoví,  jiní nebudou a nemá cenu je převychovávat. Muslimové kamenujte se, střílejte se, vyhlašujte si džihády, choďte si v burkách, dodržujte šarii a dělejte si co chcete, ale vy své domovině a ne v Evropě. A ty Evropo + USA nepleťte se do islámských zemí. Tam muslimové si právo dělat, co chtějí a nám, byť by se nám to tisíckrát nelíbilo, nic po tom není. Naší povinností totiž není bránit "evropské hodnoty" u nich, ale v Evropě!! A my činíme pravý opakRv

1 0
možnosti
Foto

To by mě zajímalo, kterou stranou chce Evropa jít. Žádnou paní Evropu sice neznám, ale vím, že bruselská politika podporuje přistěhovalectví a podporuje ani slovem nezranit žádného přistěhovalce. Nesmíte o nich říkat, že jsou líní, že se odmítají přizpůsobit, že nechtějí pracovat, že chtějí jen podpalovat auta na ulicích a vraždit místní. Nesmíte jim nutit sundat šátky, dodržovat naše pravidla, nesmíte jim nutit nic. Tolik bruselská politika, pokud to paní Evropa vidí jinak, tím lépe, jen nevím, jestli s tím paní Evropa něco udělá, asi ne.

1 0
možnosti

Hm, a víte, že to můžete říkat? Ostatně, blogy tady i Váš příspěvěk jasně ukazují, že si o islámu můžete říkat co chcete.

A víte, že ve Francii zakázali šátky ve školách a jiných veřejných budovách?

0 0
možnosti
PB
Foto

Ještě jsem se nesetkal s nikým, kdo by hájil islám ve všech jeho odnožích. Tedy: - islámofily neznám. -fóby ano. Souhlasím s těmi, kdo veřejně (i nedávno v TV) mluvío potřebě reformy. Nebo-li i o vyjasnění či nějakého nového definování a přijetí, přihlášení se, identifikování se ke srozumitelnému pojetí. Už proto, aby bylo jasné, kdo je kdo.

1 1
možnosti

Hm, ve včerejší Idnes jsem četl zajímavá čísla. Podle politologa Lukáše Macka (který je mi sice silně nesympatický, ale ukazuje čísla, ne plané výkřiky) je ve Francii 5 - 6 mil muslimů, z nichž se zhruba třetina označuje za věřící a zhruba 10 % je pravidelně praktikujících. 

Pokud jsou tato čísla správně, je islám skutečně tak nebezpečný?

0 4
možnosti
Foto

Nebezpečná nejsou čísla, ale činy.

6 0
možnosti
Foto

KARMA.

K tomu se mohu připojit. R^

10 0
možnosti
Foto

Multikulturalisti jsou spoluviníci islámských zločinců....měli by za to nést odpovědnostR^

17 0
možnosti
Foto

A ti co schvalují instituci rozvodů manželství, měli by nést odpovědnost za případy neplacení výživného?

0 5
možnosti
Foto

Máte k tomu odkaz? Mám v hlavě ještě jeden článek, docela by se mi to hodilo. Díky

0 0
možnosti