Bílí muži neumějí skákat a chlapi stojí za prd

Chlapi jsou k ničemu. Ubezpečuje mě o tom několikrát denně můj syn, kterému je sotva pár dnů. A přesto už stačil pochopit, co feministkám a bojovníkům za rovnost pohlaví uniká desítky let.

Příroda mě neobdařila schopností tvořit mateřské mléko, takže když malý dostane hlad, utěší ho táta jen na několik málo minut. Chvíli fungují rytmické pohyby, pak zas zpěv, ale nakonec musí stejně přispěchat maminka se svým prsem.

Takhle to prostě příroda chtěla a žádná feministka s tím nic neudělá. Upřímně si neumím představit, že by teď začala manželka chodit do práce. Teď ji potřebuje na sto procent ten malý človíček.

A stejně jako jsou chlapi na prd, pokud jde o kojení, neměli bychom předstírat, že ženy jsou ve všem jedničky. Jsou odvětví, kde se mi mnohem lépe spolupracuje s muži a jsou odvětví, kde naopak se ženami. Říká se tomu stereotyp a podle městských liberálů je to špatně.

Podle novodobých elit je vlastně špatné všechno, co není nové. Pamatuji si na film z devadesátých let. Jmenoval se Bílí muži neumějí skákat. "Hrůza, děs, tragédie," zvolali by dnes pražští kavárníci. Stereotyp, rasismus, sexismus, radikalismus!

Ale já vám něco řeknu. V Praze, obzvláště v určitých vrstvách, žijí lidé jako ve skleníku. Říkal to už Jára Cimrman a dnešní sociální bubliny mu dávají za pravdu. Obyčejný člověk, buran, chcete-li, stereotypy respektuje a je to dobře. Stereotypy nevymyslel nějaký znuděný intelektuál u psacího stolu. Ty vznikaly po staletí a odráží realitu.

Realitu každodenního života a tradice, na nichž by každá společnost měla stavět. Ale ONI, intelektuálové, smetánka a elity, se nám je snaží vzít. Snaží se nám vzít tátu a mámu, ženu a muže a z naší homogenní mírumilovné české kotliny by nejraději udělali multikulturní bojiště.

Ale já vám něco řeknu. Klid. Ono jich zase tolik není. Jsou sice nejvíc slyšet, ale je jich jen pár. Lidí, co touží po zachování tradic, lidí, kteří ví, že žena je hlavně matka, ne manažerka, lidí, co žijí na základě léty prověřených sterotypů, lidí, které ONI nazývají nekorektními, je drtivá většina.

Protože chlap nemá mlíko a stojí za prd. A bílí muži neumějí skákat.

 

Autor: Jindřich Husička | pondělí 11.12.2017 9:12 | karma článku: 29,65 | přečteno: 848x
  • Další články autora

Jindřich Husička

Hlavu vzhůru

2.4.2020 v 16:53 | Karma: 14,21