Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

Osszever

21. 8. 2012 0:13
Pan Husička je znalec a ví, jak se to má Správně Dělat. :-)

Vy jste asi upadl z jahody na znak. Během čtení vašeho příspěvku už jsem chtěla být otrávená, ale přečtení posledního odstavce mě totálně rozsekalo. Žena je křehké stvoření, které má kysnout doma, vytvářet atmosféru pro páníčka a u toho se může v pohodě věnovat kariéře, zatímco chlap vydělává prachy, takže jsou oba rovnocenní partneři. Tak to jo. To má logiku. Ještě nikdy jsem neviděla souvětí, ve kterém by se vyskytovalo tolik protimluvů, s tímhle byste mohl do Guinessovy knihy rekordů. A kromě toho: ať se každý zařídí jak chce, ve chvíli, kdy se začne určovat nějaký jediný správný model, tak je zle.

2 0
možnosti
T

tabasco

21. 8. 2012 11:59
Re: Pan Husička je znalec a ví, jak se to má Správně Dělat. :-)

vy jste jako ta žena o které mluví ve spojitosti s facebookem. asi máte dojem, že muži nemůžou mít jakýkoliv názor na ženy. nechápu proč poslední dobou je tolik žen alergických na to, když muž řekne, že preferuje matku pro svoje děti, než karieristku.

1 0
možnosti
PH

petrph

20. 8. 2012 17:54
ale to jsou prostě 2 různé skupiny

Jednak feministky, které bojují za práva žen- a to můžou dělat i třeba vdané, a doma mydlit manžílka pod pantoflem.

A pak je tedy druhá skupina, dosud svobodných žen, které si teprve po 30ce, když už biologické hodiny začnou bít na poplach, začnou shánět shánět stálého partnera a snít o miminku. Ale protože už jsou starší a zkušenější tak halt mají na toho partnera větší nároky. Tedy větší nároky -ani ne větší bourák, ani větší plat ani většího něco jiného, ale aby to byl solidní partner a ta rodina pak přežila jak se říká všechno "dobré i zlé"-. Takže, z tohoto pohledu jste asi neobstál,tedy pokud jste o to vůbec stál...Asi ne...

1 0
možnosti
JH

Jindřich Husička

20. 8. 2012 18:01
Re: ale to jsou prostě 2 různé skupiny

Ano, mate pravdu. Ten uvod o nestastnych tricitkach se primarne feministek netykal, jen jsem se chtel logicky dostat k tomu, jak jsem na feminismus narazil.

Ne, neobstal jsem a ani jsem nechtel. Je to jako by Vas headhunter chtel dostat na misto, po kterem netouzite a behem namlouvani zjistil, ze ani jeho volba nebyla spravna.

Jsem volnomyslenkar, cestovatel a starsi zeny me pritahuji od prvniho rocniku na VS, takze jakmile zacne dama mluvit o diteti, je na case jit.

0 0
možnosti
L

Levicovy.Pravnik

20. 8. 2012 17:10
ještě jsem vědomně neviděl

v reálu feministku. nevíte kde se vyskytují?

1 0
možnosti
JH

Jindřich Husička

20. 8. 2012 17:13
Re: ještě jsem vědomně neviděl

Tak budte rad. Ja nejakou cas od casu narazim a verte, ze kontakt s feministkou rozhodne nezarucuje esteticky ci intelektualni zazitek. Spis naopak.

2 0
možnosti
D

Dita_1

20. 8. 2012 16:46
Co jste řekl špatně?

Především je neslušné kafrat lidem do života, pokud se oni sami nezeptají ja Váš názor.

A ano, žena nechť je na rodičovské, nechť se star o děti - pokud nazná, že to tak sama chce. Pokud ne, nechť se s partnerem domluví a zařídí se jinak. Bez ohledu na to, jak se to Vám líbí nebo nelíbí.

4 0
možnosti
TO

Tomáš Ostřanský

20. 8. 2012 16:56
Re: Co jste řekl špatně?

tak se mi zdá, že text zůstal nepochopen

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1621x
Individualista, motorista, libertarián, Pražan.