Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

To je tak u politiků vždycky. Káží vodu a sami pijí víno.

1 0
možnosti
JP

Takovou slátaninu jsem snad ještě nečetl. Motáte všechno dohromady, asi to máte sám popletené. Vždyť stačilo jen napsat "Zbožňuji Putina, nenávidím EU a NATO, chci abychom se opět stali ruskou gubernií."

3 4
možnosti
HS

To není slátanina, jen jste to nepochopil. Zkuste články na Novinkách.

0 0
možnosti
PS

Bravo, pobavilo i zamrazilo a rychlá letka se může vzteknout...

4 1
možnosti
Foto

Inu, je rozdíl mezi brojlery a bojlery:-)

3 0
možnosti
Foto

A kampak nás dovedla závislost pouze na ruském plynu? I kdybychom nakrásně poklekli na kolena a ruský plyn zase odebírali ve velkém, cena by se nezměnila. Naopak. Putin by vám ukázal, kam až může cena plynu vyšplhat.

Buďte v klidu, vás Ševčík s Klausem st. si také doma v pohodě topí na 22, 24 Celsia. Klaus st. možná už i na 26.

7 0
možnosti
Foto

Klaus si navíc přitápí klasickými žárovkami, které si nedávno nakoupil do zásoby. Na protest proti jiným úsporným svítidlům. :-)

2 1
možnosti
Foto

Váš profil a perex stačí, netřeba číst vaše názory.

4 7
možnosti
PK

Nikdo vás k tomu nenutí ....:-)

10 2
možnosti
JF

Přesně, chce se to vykašlat na nějaké vlastní blouznění, natož když už máme hotový Amarican dream i s American Pie a jet na dobře vychlazené bublikové Coce a F35. Pak Vám svět leží u nohou a může vám třeba víte co ... třeba děkovat za poblouznění demokracií R^;-D

2 1
možnosti
JF

... chce to vytuněnej evropský Eurofighter na vodík (samozřejmě zelený) a na jeho křídlech šířit solární panely po celém blízkém okolí a samozřejmě i s naší demokracií. Mozná by se mohl i natočit nejen americký velkofilm John Žizka o jeho středoevropském středověkem snu (po sovětském provedení), ale i evropsky Johanus Zizka o dokonalé kruhové vozové hradbě s opravdovou neviditelností evropských zelených bombardérů, které jsou pravý evropský sen a tím i zůstane ... pak již jen snové ceny za ruský plyn s americkou přirážkou za přátelské zprostředkování ;-D

1 0
možnosti
AM

Vtipné navzdory zatvrzelým obhájcům fialových zoufalců 🤣

13 0
možnosti
MB

Což o to, parafráze Milouše, jako ozdobného prvku plotu - Docela dobrá. Je svoboda, proč nevyznávat tvorbu Trošky, nebo i Božského Káji. Vážně, já takového chlapa neznám - tedy díky za seznámení. Dají se jako osobnosti uznávat. Zdeňka, absolventa stejného francouzského lycea, jako byl např. Jiří Voskovec. Polehčující okolnost režiséra, sám říká, že točí škváry. Není dotován a tedy se živí. Podobně nesmírně pilný Karel profík - Ryzí produkt pro ženy. A pro Augustina, liboval si. Kola se točí, plán plní. Muž se ženou snídá, slabí se káva. ÚV nadšen, tedy antichartou vypustí dělovou ránu ! ...To vše chápu a respektuji.

Nechápu, že někdo si není ochoten navléci svetr. Přimkla je úměrná. Čím více budu spoře oděn pobíhat v přetopeném bytě - Tím více bomb padne na fašisty. Jsou všude. Třeba i v Domově důchodců. I ta babička již byla prozíravě oslovena. Žádné pletení ... !

"Babičko, prosím tě, nech ten svetr - Do vánoc času dost, nač ten shon? Jen mne nauč charleston. Představ si bábi, jak všichni budou kulit oči"! Tak je to správné a tak to má být. Pásy okupantů se pak lépe točí. I ten Ševčík měl pravdu, souhlas - hňup. Jasně, žádné pletení, zítra - tančit se bude všude :-)

5 1
možnosti
Foto

Tak idol je Ševčík.Tak je ten co s ostatními blázny žádal vystoupení Česká z EU a NATO?Už jste podepsal jejich petici za nárok na 3kWh elektrické energie do každé domácnosti zdarma?Také s nimi bojujete spolu s dalším vlastencem stalinistů škálou proti Ukrajincům a nebezpečí ředění české krve? Proruska pátá kolona kolaborantů byla aktivována a Vy jste mezi nimi....

10 5
možnosti
ZZ

Pane Bárta - nemýlíte se opět ?

3 KWh spotřebujete v běžném bytě za 1 hodinu.

Další váš fake ?

;-D

8 0
možnosti