Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K některým doposud diskutujícím. Bohuslav Sobotka nebyl nikdy mým šálkem kávy. Vyčítal jsem mu a vždy budu vyčítat jeho rozhazovačnou politiku, jeho sliby a podbízení se.

Nicméně - jako volič vždy tíhnoucí k pravici jsem si vědom, že je nutná a potřebná opozice k ní, neboť - jak známo - monopol moci má tendenci ke sebezvrhnutí. Likvidace opozičních názorů /nepočítám extrémisty typu bolševických či fašistických stran/, je vždy špatná.

Bohuslav Sobotka vyhrál volby jako předseda strany. Má dostat šanci ustavit vládu a pokusit se získat důvěru parlamentu. To, že mu nýmandi namydlí schody a tváří se stranotvorně, je špatnost, která je časem semele.

Ve zkratce - jako pravicový volič jsem litoval, že vzhledem k vzdálenosti nemohu jít vyjádřit svou podporu Bohuslavu Sobotkovi včera na Hrad. Nikdy jej nebudu volit, ale uznávám potřebu jeho existence.

0 0
možnosti

Nejhorší na tom je, že demokracie dostává "na prdel" ať vyhraje ten či onen. Hašek udělal puč. Ovšem má jasně vyjádřenou podporu předsednictva ČSSD, což je nejvyšší orgán té strany mezi sjezdy - takže je to momentálně Sobotka, kdo se chová nedemokraticky, protože nerespektuje rozhodnutí vedení strany, do jejíhož čela byl zvolen...to dalo mandát k vyjednávání koalice Haškovic a spol...

Navíc nechápu nevoliče ČSSD - zvláš´t ty pravicové - co se teď Sobotky zastávají. Oba pánově jsou totiž zhruba stejní, Sobotka toho má na triku možná i víc než Hašek... Jenže se dokázal výborně svézt na antizemanovské vlně a udělat ze sebe v médiích chudinku... Lidi, proč mu na to skáčete???

3 4
možnosti

J80a61n 13N35e18t96o74p59i67l

28. 10. 2013 13:39

Hodně dobřeR^R^R^.

2 0
možnosti
Foto

Pan katolík Bohuslav Soborka domlouval zlodějské církevní restituce, prodal OKD bakalovi za zlomek ceny, zneužíváním poslaneckých náhrad získal luxusní byt, volby postavil, jak Kin-Ir-Sen na svých fotografiích s idiotským textem o fungujícím státu a podobou Špejbla, odmítal referendum o církevních restitucích, které chtěla většina národa, působí jak Kradouskův kůň...

Pan Dienstbier by měl přestat ČSSD škodit - podpora Khárla na prezidenta, horování pro komunisty, odpor proti revizi církevních restitucí - není pan Dientsbier jen slouha mezinárodních velkokapitalistů, kteří chtějí SocDem zničit?

2 4
možnosti
Foto

Vy jste Vereši, opravdové pako.

0 0
možnosti

Je zábavné a legrační, jak všichni chytráci, kteří by ještě před týdnem nenechali na Sobotkovi nit suchou a častovali ho různými hanlivými posměšky, se dnes za něj rvou jako za vlastního bratra. Přitom je to všechno stádnost, někdo ukázal prstem a manipulativně si tu něco přidal, tu něco ubral, což stačí ke kamenování, nadávání. To už i dámy začínají mít slovník z páté cenové, jenom aby nevyčnívaly a přidaly se k davu.

Já se bavím.

3 5
možnosti
Foto

Tady ani tolik nejde o osobnost B. Sobotky, ale způsob, jakým mu jeho spolustraníci podrazili nohy.

Jet večer za prezidentem Zemanem bez Sobotky a následující den oznámit jeho odvolání, to je silné kafe.

Problém je ten, že na volebním výsledku ČSSD měl Hašek téměř stejný díl jako B. Sobotka, jelikož s ním neustále vystupoval ve dvojici.

Když už, tak se mělo poroučet celé vedení ČSSD, protože vystupovali značně kolektivně na rozdíl třeba od Paroubka, který vystupoval jako jediný reprezentant ČSSD a ovšem rozhodoval sám. Potom bylo logické i Paroubkovo odstoupení, ale v případě B. Sobotky je situace jiná.

7 0
možnosti
Foto

Všichni mají jasno - Sobotka podvedený chudák, Hašek podrazák. Já bych se všech soudů vzdala. Nikdo zde nemůže vědět, jaké je pozadí této politiky. Možná se to nikdy nedozvíme.

2 0
možnosti
Foto

Já Haška sleduji dlouhou dobu.

Nedělám si velké iluze o Sobotkovi, napsal jsem o něm dokonce i velmi kritický blog, ale Hašek nemá v politice co dělat.

Já jsem s ním kdysi vedl diskusi na blogu pod jeho článkem (takže jsem měl možnost si o způsobu jeho uvažování utvořit názor) a on celý ten blog potom stáhl.

1 0
možnosti
Foto

Také držím p.Sobotkovi palce, autoru článku jednoznačně karmu, a "haškovcům" celonárodní odsouzení . . .

4 1
možnosti
Foto

R^karma....až na to, že Hašek je jen figurka poslušně plnící představy báťušky Zemana, což z něj sice nečiní menší svini, ale mělo by se ukázat prstem na tu větší...

2 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1511x
Student vysoké školy, který věří, že republika většinou kráčí správným směrem, i když někdy nebezpečně uhne.

Seznam rubrik