Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PCZK

Pic Club za kopějku

6. 7. 2012 15:43
Zakulisni hrac

Kmotrovska mafie si pestuje rezervy, brnensky Blazek jje jednou z nich a kouka mu to z oci.

0 0
možnosti
JM

zeolit

5. 7. 2012 16:11
Stanislav Mečl bude špatným vrchním st. zástupcem?

Ten táhnul za jeden provaz s pány Rampulou a Grygárkem? Nemá plnou důvěru od Pavla Zemana?;-O;-O

0 0
možnosti
JM

zeolit

5. 7. 2012 16:09
Jinak záporná karma pro autora.

Bloger určitě bude vynikajícím advokátem chudých. Vézt se na vlnách hlavního proudu je ubohé. Prozření bude nepříjemné. Doufám, že Pavel Blažek bude pozvaný moderátorem Moravcem a bude mít možnost ukázat, co Pan Neviditelný dokáže.;-)

0 0
možnosti
JM

zeolit

5. 7. 2012 16:06
Budu zklamán,

pokud Jiří Pospíšil nedostane v podzimních volbách dostatek hlasů v Plzeňském kraji. Nejlepší by bylo, kdyby osatní partaje stáhli své kandidáty. Nemohou přeci soutěžit s takovou podporou veřejnosti, jakou má náš Jiří /ODS/. Bratři a přátelé, doufám, že nebudete váhat. Jsem přesvědčený, že i známá epimédia zůstanou věrná našemu Jiřímu /ODS/ i po těch několika "dlouhých " měsících. 8-o8-o

0 0
možnosti
KD

péťovakobyla

4. 7. 2012 18:02
Blažek je bavič a kmotr z Brna :-))

1 0
možnosti
R

rito

4. 7. 2012 15:09
Zatím brňák jak poleno, ale

možná časem poleno z Brna. Lidé jsou tvární.;-D

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

4. 7. 2012 11:45
Myslím, že je to vcelku jasné

Stačil prvý deň aby sa vyprofiloval vcelku zreteľne. Je to dlhoprstý kmotríček, ktorý má za úkol predovšetkým podržať Nečase v rámci ODS. O jeho odborných schopnostiach pochybuje každý, kto si o ňom zistil aspoň základné informácie. Ale pre jeho úlohu nebudú potrebné.

Má vznešený cieľ. A síce "stabilizovať" českú politiku, to samozrejme s podporou Klause. Znie Vám to divne? Ale tak to je! Keby v tomto štáte začala skutočne fungovať spravodlivosť, znamenalo by to faktickú likvidáciu všetkých stávajúcich politických garnitúr. Zlodejina, podvody, klamstvá sú totiž základnou formou existencie českej politiky.

Nepovažujem za tak podstatné či Bradáčovú schváli, alebo nie. Veľmi podstatné je do akej podoby sa im podarí "modifikovať" zákon o štátnych zastupiteľstvách.

0 0
možnosti
JM

zeolit

5. 7. 2012 16:34
Re: Myslím, že je to vcelku jasné

Gašpo, doufám, že si nenecháte ujít OM v nedělní debatě. Pozvaný je Pan Neviditelný, ministr spravedlnosti JUDr.Pavel Blažek. Uvidíme jestli i po této debatě bude v tisku nazýván jako Don Pablo Blažek. Já mu držím palce, aby Moravce při grilování vyklepl aspoň na body. Zdravím.

0 0
možnosti
JH

hurkajan

4. 7. 2012 1:33
každý ví

že už mělo dojít na dvě důležité věci ad 1) zrušení Exekučního zákona neboť hrozí sankcemi EU (Blažková je exekutorka takže tady asi podpora nebude živí se zde hodně krys který by se jinak poctivě neuživily) ad 2) Nečas  Kalousek hrozí vyšetřování policií (tady je třeba být dobře a včas informován) čímž by se rozkryla pozadí politiky v této zemi...Pospíšil nechtěl spolupracovat aby neskončil v kriminále tak se hledal náhradník se silnějším žaludkem a to že premiér vybral člověka s takovou minulostí svědčí jen o zoufalosti posledního pokusu zachránit se ať to stojí co to stojí...

1 0
možnosti
P

pěnice

3. 7. 2012 23:38
Jak jsem v jednom příspěvku napsala,

Nečas pokračuje ve své diskreditaci a nejen své, ale celé ODS. Jestliže nedávno o Blažkovi  prohlásil, že je pro něho nedůvěryhodný, pak tím, že ho pověřil takovou funkcí řekl národu,že nám vládnou na nejvyšších místech pochybné charaktery a nejhorším je on sám, protože to ví ,a přesto ho jmenoval. RvRv

2 0
možnosti
B

BobSenklar

3. 7. 2012 23:10
Pan ministr bude určitě skvělý,

už jeho příměr o Reinhardu Heydrichovi mi téměř vyrazil dech.Rv

4 0
možnosti
AA

svedek casu

3. 7. 2012 23:11
Re: Pan ministr bude určitě skvělý,

To mají v ODS zažité od dua Topolánek-Íčko.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1511x
Student vysoké školy, který věří, že republika většinou kráčí správným směrem, i když někdy nebezpečně uhne.

Seznam rubrik