Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

repanak

10. 9. 2012 14:43
V 50.letech byli tkzv.

dělničtí ředitelé. Politika, kvalitně dělaná, je těžké řemeslo. Ale koukám, že se nám dějiny po spirále nějak opakují. Podotýkám, že mám rád Moraváky (hlavně děvčice), ale kdysi jednoho, co byl ředitelem závodu Milax v České Kamenici udělali po centralizaci v r.1958 ekonomem podniku Bonex. Zavolali ho na OV a vysvětlili mu, že bude ekonomem nového velkého podniku. On na to - proboha, soudruzi - ke koňom mě nedávejte, tých já jsem se vždycky bál ...

3 0
možnosti
A

akki

10. 9. 2012 14:40
Člověk ani nevěřil

svým uším, co se z té dámy linulo!!! Kdyby to nebylo tak smutné, mohl by to být excelentní kabaretní výstup.8-oRv

1 0
možnosti
C

carolusI

10. 9. 2012 14:38
Biomasa II

;-D

4 0
možnosti
RR

machinist.

10. 9. 2012 13:42
:))

aby človek slyšel 58 krát slovo proces, tak by si musel poslechnout Part of the process od Mocheeby 7,25 krát za sebou a to už je docela nuda.

0 0
možnosti
IH

misaviki

10. 9. 2012 13:39
:-(

Jakmile je odvolán ředitel nějakého divadla, komedianti řvou jak pominutí. Ale jen proto že řvou a protestují, mají pravdu? Co když byl odvolaný ředitel opravdu nekompetentní? Naposled cirkus kolem Stropnického a Topfera, stačilo mi vidět záznam divadelní hry z Vinohrad vedeného Stropnickým aby mi bylo jasné, že to není člověk na svém místě - přesto se celá věc zbytečně politizovala a Stropnický se uměl akorát ohánět Havlem. Jinak podle vaší logiky by mohl být ministrem pouze člověk, který vystudoval Harward nebo lépe VŠE (emerické školy jsou přece špatné a jediná VŠE dává recept na celosvětové vědění)

1 0
možnosti
V

Valentina

10. 9. 2012 14:55
Re: :-(

Tady jde ale o to, že ten důvod odvolání měla právě vysvětlit paní Hanáková v Událostech a komentářích a byla to ještě úžasnější absurdní fraška než když měla vysvětlit církevní restituce. Stačilo by výstup jen trošičku upravit a můžou to s úspěchem dávat na Nové scéně - doufám, že to někoho napadne. Prý se nastavují procesy, které pan exředitel tedy založil správně, byl za to i pochválen paní ministryní, pak byl neaktivní (dle pana ředitele proto, že mu na ministerstvu aktivitu výslovně zakázali) a pak byl odvolán na hodinu (i když sám chtěl v březnu skončit) a prozatím řediteluje ten člověk, který mu tu aktivitu zakázal.

2 0
možnosti
H

hovn

10. 9. 2012 13:33
Udivuje mě kolik je

v tzv. kulturní frontě odborníků na všechno a kdo má být čeho ředitelem ví ze všeho nejlíp. Milí zlatí umělci, prostě se smiřte s tím, že ani tzv kutura není zadarmo a jen logické by bylo aby se v tomto rezortu rozdělovalo jen to co si vydělá a né, že každý čeká z nataženou prackou na nějaké dotace. Potom se nesmíme divit, že tzv umělců je tolik, že by se s nimi dali zakládat kola. Mistři umělci si musí si také uvědomit, že existuje v kařdé organizaci něco jako subordinace a vyšší velí a určuitě nemá za povinnost svá rozhodnutí sáhodlouze  vysvětlovat, neb nese vlastní odpovědnost. A jestli se to někomu nelíbí může se živit úplně něčím jiným. Že se v tomto státě stalo už pomalu módou být silácký křikloun a plačka je už však na další debatu.

1 0
možnosti
JH

sent

10. 9. 2012 13:26
Já,

jako rodilé Hanák z Hané hrubo protestuju,aby jakási šilená roba kdesi v Práglu dělala takovy pestvo s menem Hanáková.Tož esli si Hanáková ,tož ti dáme do roke motyku a ukaž sa.A né hubo dělat rotyku jak puščená svina na dvorku.

3 0
možnosti
ZB

zberanek

10. 9. 2012 13:28
Re: Já,

Už aby tu motyku měla.

1 0
možnosti
JS

kelner

10. 9. 2012 13:25
Nic nechápete

Uvědomte si, že žádný z navrhovaných kandidátů nebyl ochoten si pošpinit svou pověst církevními restitucemi. Naší paní ministyni to nevadí a tento úkol plní . Nic jiného po ní pan Kalousek ani kníže nechce.

1 0
možnosti
ZB

zberanek

10. 9. 2012 13:27
Re: Nic nechápete

Hanáková je navíc přesvědčena o tom, že ona je ta správná, a že dělá svoji práci více jak dobře. Brr, hrůza a děs.

1 0
možnosti

Ottis300

10. 9. 2012 13:22
Paní Hanáková má v pravomoci své funkce

možnost odvolat kohokoliv, kdo spadá do kompetence ministerstva. Ten, koho se odvolání týká, by měl srazit paty a odejít. Pokud se cítí poškozený, může se domáhat zadostiučinění u soudu. Pokud vím, nikde neexistují žádné "rady pracujících", které mají pravomoc zasahovat do rozhodnutí nadřízených, ať je to v soukromé nebo veřejné sféře vzhledem k reakcím osazenstva ND.  Nevím, proč by zrovna herci měli mít jiná práva než dělník ve fabrice.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

10. 9. 2012 13:25
Re: Paní Hanáková má v pravomoci své funkce

Vy máte jistě pravdu, ale Hanáková by měla mít komptenci jen na to, aby trefila do práce, funkce uvaděčka, tedy až třetí uvaděčka.

1 0
možnosti
VZP

vítek z prčice

10. 9. 2012 13:06
špatně nastavené řídící procesy

Paní Hanáková, tepoužívejte cizí termity, když v tom nejste uniformovaná. To je lepší dát si dialektický párek nebo zajít na Latrinu tragiku. :-)!!:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1511x
Student vysoké školy, který věří, že republika většinou kráčí správným směrem, i když někdy nebezpečně uhne.

Seznam rubrik