Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Karl Novak

15. 7. 2012 21:10
Mezi VV a Svobodnými

je obrovský rozdíl. Program VV je pouze snůškou frází bez jakékoliv ideologie.

Program SO je jasný, založený na ideologických principech osobní svobody.

0 0
možnosti
AN

TondaN

14. 7. 2012 19:50
kalousek srovnal skore

případu rath.zatím plichta,uvidíme u voleb,tedy ,kdo tam půjde..

0 0
možnosti
S

simsII

14. 7. 2012 19:30
Rumunsku hrozí odstavení

od evropské výživy, přemýšlím, zda není k tomuto kroku vhodná i tato nešťastná zemička. I když lze říci, že tak trochu odstavení od penězovodů máme již také. Asi by bylo lépší, kdyby nám již žádné dotace nedávali, víte kolik chrobáků by zašlo hlady?  Myslím si, že jediný způsob, jak zatočit s těmi zloději je vyhladovění. Ale to my už asi nebudeme. A k té pravici - pořád nám tato strana otlouká o hlavu, že pravičák je odpovědný, samostatný a nezávislý, ostatní jsou příživníci. Tak proč právě ti pravičáci kradou jak zběsilí právě ze státního a evropského. Že by se neuměli uživit prací? Ale ono kradení je taky práce, někdy to chce fištróna.

0 0
možnosti
C

Chytry.Levicak

14. 7. 2012 18:48
Pane Hruško

České pravicové strany podle Vás razí levicovou politiku? Vždyt od roku 2007 koalice zrušily:pohřebné,doplatek na bydlení,zavedly poplatky u lékaře,rovnou dan, 4 roky nezvýšily minimální mzdu, dále zavedly veřejnou službu,zdá se Vám z toho něco levicového??

0 0
možnosti
H

Heslik

14. 7. 2012 18:54
Re: Pane Hruško

Jsem docela rád, že jste napsal od roku 2007, teď se zamyslete, co z toho zavedla vláda Nečase. Neustálé zvyšování daní, nestálé podnikatelské prostředí, rušení paušálů, nedostatečná změna zákoníku práce, daň pro bohaté, snižování investic do vědy a výzkumu, neustálé "nafukování" státu....jestli je tohle vláda středu, tak s přivřenýma očima. Pravici nevidím nikde.

1 1
možnosti
JP

johnpeters

14. 7. 2012 17:57
Nejvýhodnější pro Česko

by bylo pousilovat o připojení k Německu na způsob národa Lužických Srbů,začleněného do Říše už víc jak tisíc let.Tím pádem by nastal pořádek a všichni ti komouši a grázlové z parlamentu i senátu by definitivně skončili a pro občany by byl nastolen pořádek a jistota bezpečí velkého státu.Pochybuji však,že by to včlenění Německo odkývalo.Inu-smějící se bestie nemají zrovna na růžích ustláno.A těch asi dvacet procent lidí s morálkou to nevytrhne![>-]Servus.;-(

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

14. 7. 2012 17:08
Účelem tzv. svobodných voleb

není jen výběr nových politiků, ale také zajištění beztrestnosti těch starých a zlegalizování jejich bezpečného odsunu do zákulisí a vymazání osobní odpovědnosti za minulé činy. Tímto způsobem je země neuvěřitelně devastována. Je proto nutno odmítnout tento způsob regenerace režimu, a jeho zakonzervování na věčné časy - je nutno nejprve provést revoluci, vyměnit viníky BEZ VOLEB, aby bylo možno postihnout je, i jejich předchůdce. To je nezbytné, jinak stát dříve nebo později zlikvidují !!Rv

0 0
možnosti
D

dospat50

14. 7. 2012 17:38
Re: Účelem tzv. svobodných voleb

S tím souhlasím. Ale vznik nových uskupení a stran a jejich úspěch ve volbách je také nešťastné. Všechny nakonec jak to známe končí.  Jejich lídři se asimilují do těch velkých nebo znovu uskupují nové.

Podle mého stačí, to co je už funkční v některých starších a daleko kultivovanějších demokraciích, kolem nás. Německo, Británie. Úplně stačí dvě silné strany s lídry a poslanci kteří mají MORÁLNÍ KREDIT. Víc toho obyčejný český člověk v tuhle dobu nepotřebuje.

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

14. 7. 2012 16:22
Je to dané systémom

ktorý pravicovú politiku absolútne vyradil z použiteľnosti. Proste v praxi nemože fungovať. A je to jednoduché pochopiť. Nabobtnalá štátna hydra, korupcia ako základný pilier existencie partají, nafúknutý sociálny systém, umelá zamestnanosť, systém dotácií ktorý vytvoril špecifickú parazitickú zložku súkromného sektoru...

Toto všetko už tvorcovia HDP a reálny plátci daní nemajú šancu utiahnuť. Štát nedokáže fungovať s vyrovnaným rozpočtom, žije sa na dlh. A dlh požiera ďaľšie výdaje. Začarovaný kruh z ktorého v rámci tohoto systému nie je úniku. Zvyšovanie daní už prekročilo rozumnú mieru a výsledok je kontraproduktívny.

Možete zvoliť koho chcete, ten toho v rámci nastavených mantinelov dokáže málo, resp. vobec nič.

Šancou bude len kolaps systému, ktorý je neodvratný. Čo zatiaľ ?

Keď už voliť, tak určite niečo mimoparlamentné, nech už aspoň nemusíme pozerať na tie ksichty.:-P

2 1
možnosti
ZB

zberanek

14. 7. 2012 16:16
Korupce v Česku vládne

Pravicová strana v Česku není od roku 1948. V souačsné době je to samá prokorupční skupina.

0 0
možnosti
D

DlouhousekLihoslav

14. 7. 2012 16:19
Re: Korupce v Česku vládne

nepletete si pojem pravicova strana s terminem strana ktereou mam rad, protoze delba pravice a levice to je nejaka miss me popularity ? jedna nejkrasnejsi moje a pak same osklivky hloupe cili ti druzi

0 0
možnosti
JH

bednarik62

14. 7. 2012 16:10
Opravdu

česká pravice neexistuje, ODS představuje středové potácení na rudém moři soudruhů. Vždyť až 20% voličů se chlubí, že budou volit Grebeníčkovy milicionáře a dalším 38% se moc líbí Sobotkovy sliby, že po uchopení žezla do tří dnů nastane skvělá doba blahobytu. Početně nepatrný národ svírají kleště problémů a proto občané z nouze sázejí na oranžové sliby, přestože se problémům všichni jen vyhýbají. Zákonodárci nemají sílu a odvahu něco v reálu řešit, přemnoho příjemců dávek ze státní kasy, málokdo něco do ní přináší. Ani výřečná levice na změnu k lepšímu-- absolutně nemá.

0 0
možnosti
F

Fr4US.

14. 7. 2012 15:57
Svobodní svůj smysl pro realitu

ukazují na vnímaní presidenta Klause a kandidaturou pana Jakla. To o nich říká více než řádky plné proklamací, kterým říkají program.

3 1
možnosti
PK

ahaswer

14. 7. 2012 18:46
Re: Svobodní svůj smysl pro realitu

Pokud je smysl pro realitu projeven vnímáním "profesora" či kandidaturou Jakla,tak to nevidím nijak převratně.Navíc oznámení,že program SSO jsou řádky plné proklamací...ts,ts,ts...

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1511x
Student vysoké školy, který věří, že republika většinou kráčí správným směrem, i když někdy nebezpečně uhne.

Seznam rubrik