Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

wrangler

26. 9. 2009 8:05
Superstar?

Soutěž debilů pro debily!RvRvRv

0 0
možnosti

witeek

21. 9. 2009 16:01
Tuny rádobypuritánství

Připouštím, že i já (je mi 25) někdy koukám jak blázen, co jsou schopni porotci vypustit z úst. Na druhou stranu - ten pořad není jen o zpívání, ale o pobavení jako celku. Ve světě jsou ještě daleko horší porotci viz. Německo. Nevím co je sprostého na slově menstruace.

A takové zamyšlení - není lepší, když porotci mluví sprostě, ale přímo, než naši politici, kteří mluví krásně, ale nevěříte jim to?

0 0
možnosti

wandering star

18. 9. 2009 22:51
Já jsem viděla klip se Suchým na youtube

a ten byl skvělý, tak nevím, co se Vám nelíbí.

0 0
možnosti

Wendolene

18. 9. 2009 20:45
A vy jste se celou dobu na tu zumpu divala,

takze klid prosim. Reci o menstruaci by me nechaly klidnou, maji se snad zeny stydet za svuj mesicni cyklus a tajit ho? Nerekla nic desneho, proste menstruuje, tudiz ma PMS. Tohle se bezne pouziva. Vulgarity? No, prosim, dle vas by asi meli porotci kazdeho pochvalit, vzit za rucicku a septat sladka slova odmitnuti. V cizine jsou vulgarity vypipane, pouzivaji se stejne jako jinde, jenze je to lepsi bez toho pipani..kazdy vi, o co jde.

Jde tady o jisteho divaka, cim rozmanitejsi pomluvy a kritika, tim vice zabavy pro divaka. Kdo si rad nerypne do tluste a ohyzdne zmalovane radoby hvezdy s tunou makeupu? Divak TV Nova urcite. Takze Nova ma uspech, Markiza tez a vy mate moznost prepnout kanal ci nedivat se na TV vubec.

0 0
možnosti

Náhodně procházející

18. 9. 2009 21:05
Re: A vy jste se celou dobu na tu zumpu divala,

Já jsem se na to nedíval, o tomto pořadu jsem si až přečetl zpětně, zvl. v souvislosti se zmiňovanou vulgaritou, mluvení o menstruaci a urážení obézní soutěžící. Dokonce jsem ani pořad sledovat nemohl, neboť nemám zatím set top box, takže chytnu jen programy ČT.

Mluvení o menstruaci by bylo v pořádku v nějakém přírodopisném pořadu pro školáky, nebo nějakém lékařsko-naučném pořadu.  Ale v soutěži zpěváků? Nechápu souvislost? Jsou i jiné normální lidské činnosti, ale mluví se o nic přeci jen méně, ve slušné společnosti. Jde-li někdo na WC, tak fakt se nesděluje svému okolí, že dotyčný se jde vyčůrat nebo vykadit. Ani po návratu z místnosti se dokonce nesděluje, že hned se člověk cítí lépe, i když to tak je. Věty typu, "Tak co, Jardo, jak ses vysrandil?", to říkají jen největší primitivové. Menstruace je věc spojená se sexem, takže toto je ještě nevhodnější. Copak Vám kolegové v práci sdělují, že měli "mokrý sen" (nejlépe řečeno jadrněji, jak i předchozí). Leda nějaké hovado.

0 0
možnosti

dino_na_idnes

18. 9. 2009 19:24
Nevím

Nevím, co mají porotci ve smlouvě. Nicméně jejich chování bude odpovídat očekávání sponzorů a vkusu typického diváka tohoto pořadu.

Víte, nechápu, co vede nesebevědomého mladíka k soutěžení v něčem, co neovládá, před miliony diváků, zvláště měl-li již několikrát předtím možnost vidět, jak asi dopadne. Nechápu ani zástupy těch, kteří generují potřebnou sledovanost, aby se točily stále nové řady Superstar.

Na druhou stranu chápu, že typické atributy soutěže (mezi něž útoky na slabé patří) se musí s každou další řadou zveličovat, divák potřebuje stále větší dávky, aby udržel alespoň stejnou pozornost.

V tomto případě bych "vinu" nesvaloval na porotu - tři lidi, kteří dělají to, za co jsou placeni (a nevyčítal bych jim ani tom, že nje to baví - naopak to oceňuji, člověk by měl dělat práci, která ho baví).

Problém vidím ve stovkách těch, kteří se dobrovolně ztrapňují (věřím ve svobodnou vůli jedince) a statisících těch, kteří to chtějí vidět,

0 0
možnosti

Náhodně procházející

18. 9. 2009 21:17
Re: Nevím

Teď spíš teoretizuju. Někdo může být sebevědomý, když má zazpívat před skupinou svých známých, nebo naživo, někde u táboráku apod. Ale v prostředí natáčecího studia, to může leckoho vynervovat. A mají pak profesionálové dávat svoji převahu, že nesebevědomého zesměšní? I pěvecký výkon, u táboráku nemusí znít zle, ale v nahrávacím studiu vyniknou chyby.

Porotci nemusí slabé soutěžící ponižovat, ani si nemyslím, že by to diváci nutně chtěli. Divák konzumuje, co se mu předloží, zas takový výběr tu není. Spíš porotci vytváří nezdraví standard. Místo slušnosti (dnes se vám to nepovedlo, měla jste trému apod.) sprosté ponižování. To ponižování, to je takový ruský styl, co k nám zavedli dříve komunisté. Slušnost je typická naopak pro Angličany.

0 0
možnosti

Psí zadek

18. 9. 2009 19:18
menstruace

Částečně Vaše rozhořčení chápu, i když mě samotnou většina toho, co se odehrálo, zas tolik nepohoršila. K jednomu konkrétnímu bodu ale cítím potřebu se vyjádřit, je to detail zcela vytržený z kontextu Vašeho článku, ale prostě si nemůžu pomoct: vadí Vám, že Marta Jandová bezostyšně mluví o menstruaci - takže za menstruaci bychom se my ženy měly stydět a dělat z ní nějaké tabu? Je to snad něco nechutného nebo zavrženíhodného? Víte, co mi to připomíná? Když měl papež navštívit Polsko, údajně kvůli tomu odstraňovali reklamy na vložky. Asi to opravdu bude tak, že my ženy s našimi přirozenými tělesnými funkcemi jsme poněkud odporné?

0 0
možnosti

dino_na_idnes

18. 9. 2009 19:27
Re: menstruace

Tak zrovna u toho Polska se vůbec nedivím, vždyť už ve Starém zákoně je psáno, že menstruující ženy je zákázáno se pomalu i klackem dotknout. Co na tom, že v tomto období je leckterá z vás velice žádoucí, jak pravil bůh, tak se staň. Musím říct, že jsem občas velice rád, že jsme převážně národ neznabohů.

0 0
možnosti

Hančka

18. 9. 2009 18:56
omylem jsem přepla a zírala

Plně souhlasím s autorkou. Popsala to přesně. Bylo to příšerné. Na jeden díl (myslím z Prahy) jsem  narazila a zůstala v tranzu další půlhodinu. Dostala jsem se totiž právě do přisprostlého chichotání a komentování obou žen (slovo dam zde opravdu nelze použít), v těsném závěsu  P.Habery (od něj bych čekala inteligentnější výstupy než si dělat legraci z puberťáků). Připadalo mi, že udiveně zíral i O.Hejma. 

Celková úroveň byla fakt příšerná. Na úrovni bublajícího bahna.

Hana Němcová

0 0
možnosti

ortles

18. 9. 2009 16:39
bude hůř

pokud uspějí,bude hůř,až si je bude brát bulvár do huby.určitě podepsali,že se smí zveřejnit záběry z konkurzu.Když nemají tolik sebekritiky,případně jejich blízcí,tak at si to vyž...u

0 0
možnosti

Al Capone

18. 9. 2009 16:35
...

Jo jo, je to tak. Je to taková ta česká malost. V zahraničí jsou porotci taky tvrdí, ale nemají urážlivé poznámky na vzhled účinkujících. Nechápu moc účast v porotě slečny Jandové. Myslím, že máme v této kotlině více fundovanějších zpěváků. A to, že se prosadila v Německu z ní ještě nedělá superstar, nebo slečnu "všechno vím". Přijde mi dost vulgární a rádoby chytrá pokukujíc pouze po mladých, pohledných chlapcích. Nejsem žádný puritán, ale v jednom z dílů slečna Jandová ukazovala jakou sexuální polohu má nejraději a rozebírala to myslím s Darou Rolins. To mi přijde fakt dost zvláštní a tato osoba mi zcela vypadla z oka. Rv

0 0
možnosti

editi

18. 9. 2009 16:28
Přesně pro takové Jeřábkové

je takové Superstar, jako dělané. Normální člověk se podíval na první serii a Anetu obdivuji dodnes. Druhou a třetí serii jsem vynechala. Stačilo se divat na šoty. Pak jsem se dívala na anglickou verzi, kde mě připoutala ke křeslu starší dáma. Minulý týden mě stačily upoutávky a řekla si ne, není to nic pro mne a pustila si NGC na satelitu a  Viasat Histori, Viasat Explorer.

Ovšem nána drží dálkové ovládání na Nově a nepustí dokud Superstar neskončí, pak sedne ke kompu a začne si stěžovat na blogu. Tak nevím, je vina na straně Novy nebo toho kdo tu píše blbosti.

Jeřábková, Jeřábková, kdyby ses raději věnovala sexu a nekoukala na Superstar.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Al Capone

18. 9. 2009 16:39
Re: Přesně pro takové Jeřábkové

Zajímavé, že přesně to co píšete by se dalo použít na Vás. Jestli jsem pochopil, tak radíte (když tě něco nebaví, tak na to nekoukej a jdi jinam). To samé bych použil pro Vás. Když Vás to zde nebaví číst, či Vás to dokonce rozčiluje, proč se stále vracíte, čtete a komentujete? Kážete vodu, pijete víno?

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2961x
Vystudovala VOŠ publicistiky a Mediální studia na Fakultě sociálních věd UK. Miluje sushi, Queeny, kulečník, zvuk baskytary a všechny chlupaté živočichy, hlavně své dva kočičí kožichy - Jáchyma a Gitu.

Seznam rubrik