Diskuse

Vlaky v hlavě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

BingoXX

25. 8. 2009 16:16
oranžovým vlakem se rád svezu

a víc bych se obával vlaku modrého s ptákem, tam by mě nedali nic zadarmo ale zcela jistě obrali o vše co bych měl u sebe a navíc vyhodili z vlaku za to že nemám na auto a jako socka jezdím vlakem

0 0
možnosti
AC

Al Capone

25. 8. 2009 16:13
...

Politika ČSSD je o tom si kupovat před volbami hlasy lidí co jim skočí na špek. Přispějeme Vám na cestu, zvýšíme dávky "a to bysme byli blbí táto kdybysme jim ten hlas nedali, když jsou tak štědří". Před pár dny byl v TV briefing ČSSD k nadcházejícím volbám. V půlce briefingu jsem se zarazil a říkám si "no a jakej je teda ten jejich volební plán, nebo program?". Celou dobu tam Paroubek a spol. vytahovali causu vila v Toskánsku a že jim Topolánek ještě nedodal výpis jeho aktivit za dovolenou. Kladu si velmi často otázku, proč lidi volí tuto stranu? Že se budou mít líp? Já jsem vždycky myslel že žijeme v demokracii, což taky znamená umět se sám o sebe postarat a nečekat kdo mi co dá a která politická strana mi přidá víc. Ale jak koukám, tak jsou bohužel mezi námi i lidi, kteří slyší na nesmyslné sliby sociální demokracie, která jen aby se dostala k vládě by svým voličům slíbila snad i hektarovou parcelu na měsíci s výhledem na moře.

0 0
možnosti
J

JardaKr

25. 8. 2009 12:55
Dobrý článek

a buďte v pohodě, ne každý dokáže pochopit skryté významy sdělení. Zvlášť pokud nejsou v Blesku nebo v třech holých větách.

0 0
možnosti
H

honys

25. 8. 2009 10:59
Alespoň něco je potřeba mít v hlavě

Pane bože ženská, Vy musíte být asi úplná K.ÁVA. V hlavě asi máte místo mozku k.avinec.Rv

0 0
možnosti
PN

Ftipnejj

25. 8. 2009 10:58
A zaspivame Paroubkovi:

Ty vlaky jsou prázdný, tvoje hlava taky

0 0
možnosti

martin013

25. 8. 2009 10:01
V hlavě

Vaše věta: "ČSSD tedy svou politikou znovu naprosto přízemně útočí na chudé a na lakomé." by se zřejmě měla tesat. Jen mi přijde, že ohrožená se nejvíce cítíte vy, takže útočí snad socani na vás? A logicky.... Jste proto chudá a lakomá? Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2961x
Vystudovala VOŠ publicistiky a Mediální studia na Fakultě sociálních věd UK. Miluje sushi, Queeny, kulečník, zvuk baskytary a všechny chlupaté živočichy, hlavně své dva kočičí kožichy - Jáchyma a Gitu.

Seznam rubrik