Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dedko

28. 8. 2009 15:51
Koukám, že v té vysoké politice

se též hodně šuká !:-) Někteří jsou úplně " pošukaní ".:-)

0 0
možnosti
AC

Al Capone

28. 8. 2009 13:27
...

Řekl bych to asi takto... myslím že paní Paroubková a pan Paroubek se opravdu hledali... Ať si to každý přebere jak chce. Mě celá tato akce kolem těhotné paní Paroubkové přijde přehnaná, včetně té hospitalizace na Motole. Je to jedna velká komedie. Ať už je po volbách.

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

28. 8. 2009 14:04
Re: ...

To jste řekl zcela přesně. Paroubek je rád středem pozornosti a jeho chování v krizových situacích bývá silně hysterické. O jeho - ne už slečně partnerce, ale paní manželce - jde říci totéž. Paroubek navíc bez mrknutí oka uráží druhé lidi (Topolánka a politické oponenty vůbec, teda kromě komunistů, "slečnu" Talmanovou, Kateřinu Jaques - tu pojmenoval domovnicí, kdysi mluvil o Botswaně, včera zas o chovancích z Jedličkova ústavu), ale sám je na urážku velice háklivý. Bolševici za totality si nikdy nedolili takto mluvit o afričanech nebo postižených, vlastně ani nacisti ne. Připomíná mi to ruskou aroganci, naprosté opovrhování druhými. Paroubek jistě nechtěl urazit ty v Jedličkově ústavu, jen mu nedošlo, že jeho naprosté opovrhování postiženými je maximálně urážlivé. Omluvil se, že urazit nechtěl, což je fakt. Ale hlavní problém je ta arogance a pohrdání druhými, co je v něm, uvnitř. Přitom je maximálně háklivý, za "milenku" se chtěl soudit, "domovnice" vůči Jacques nevadí.

0 0
možnosti
JS

Jana Kolářová

28. 8. 2009 12:47
hezky řečeno

- i když to tajnůstkářství Kateřiny Jacques bylo zapříčiněno spíš tím, že nechtěla své těhotenství odtajnit pře volbami do EU (jako by nebyla bez šancí i bez toho). Ale o "mediální cudnosti" Kateřiny Jacques bych si dovolila pochybovat - jak se někde rozsvítilo světýlko na kameře, už vykukovala předsedům stran zpoza zad (bylo to až legrační - vždy předsedové a pak jediná Jacques), navíc sama vzala své děti na tu demonstraci, kde se přetahovala s policajtem a pak byla - díky tomuto zviditelnění - i se SZ zvolena do parlamentu. JK

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

28. 8. 2009 14:13
Re: hezky řečeno

Zčásti máte pravdu. U demonstrace - ti zelení se prostě takhle chovají, dělat trochu bordel. A vzít děti, že si pak nikdo na ni nedovolí. Tím vším ale nevybočuje ze zelených, celkově spíš patří k jejich lepší části. Zubová, ta svými kvalitami je něco jako Paroubek, křivý podrazák, do očí se usmívat, za zády chystat podraz. Manžel Rus, sama tam za totality studovala. I ti fanatici jako Patočka či podrazačka Kuchtová mi přijdou horší. Jacques je chytrá, do určité míry, ale měla by se držet vystudovaného oboru. O ekologii moc neví a zelené hnutí, to je levicová ideologie, něco jako gender studies. Ale ona nechtěla své osobní věci sdělovat už dřív, zřejmě pro to, že nemá tu potřebu se tak exhibovat, jako Paroubek. Teď v politice končí, což je dobře, doma bude spokojeně vychovávat dítě a tak to bude lepší.

0 0
možnosti
C

Calinda

28. 8. 2009 12:36
Neprožívejte to tak!

Jestli to nebude spíš tím, že pan Paroubek je pro média mnooooohem zajímavější, než nějaká Jacques a info o paní Paroubkové se bude prodávat mnohem líp než info o nějaké zelené blbce. Z těhotenství Paroubkové udělali bublinu sami novináři, nevšimla jsem si, že by do nás Paroubek neustále hustil nějaké informace z jeho soukromého života, pouze, když se ho novináři zeptají, tak odpoví. Co je na tom? Má je poslat do prdele jako by to udělal např. hulvát Topol? Proč?

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

28. 8. 2009 12:38
Re: Neprožívejte to tak!

"Z těhotenství Paroubkové udělali bublinu sami novináři" a proto Paroubkovi poradali tiskovky ze cekaji, potratili, zase cekaji, jake jmeno vybrali? Neni to spise naopak? Nebyt onech prohlaseni, vsimnou si media, ze Paroubkova ceka az po par mesicich, az to bude videt na brise...

0 0
možnosti
JN

madqwert

28. 8. 2009 12:19
pavlo, tohle uz je vazne ubohe

Rv;-D

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

28. 8. 2009 12:33
Re: pavlo, tohle uz je vazne ubohe

Tak rychle utikej hlidat Petru, aby si to nahodou neprecetla a nemusela byt zase odvezena do nemocnice na kapacky... ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

28. 8. 2009 11:17
Jyrka s prvním výstřikem svolal tiskovku!

Když to Bursík neudělal jeho chyba ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2961x
Vystudovala VOŠ publicistiky a Mediální studia na Fakultě sociálních věd UK. Miluje sushi, Queeny, kulečník, zvuk baskytary a všechny chlupaté živočichy, hlavně své dva kočičí kožichy - Jáchyma a Gitu.

Seznam rubrik