Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DanielPuschman

7. 9. 2009 9:29
zamyšlení

Proč si sociální demokraté neustále myslí, jak jsou skvělí a že "jenom politicky naprosto stupidní člověk by volil proti ČSSD?"

Konkrétně je to tak, že pan Paroubek si myslí, že je skvělý a jen politicky naprosto stupidní člověk by volil proti Paroubkovi. A pan Paroubek je prostě narcista a megaloman, takže podobný názor u něj nepřekvapí. Co překvapí, je ochota ČSSD strpět takového člověka ve svém čele, a ochota voličů pro něj hlasovat. Ale což, když se tu najde 10% lidí, co hlasují pro komunisty...

0 0
možnosti
S

sal

1. 9. 2009 9:56
Nesouhlasíte s ODS?

Tak jste jasní omezení levičáci, kteří žijí jen pivem a jsou na dávkách. Ale že z jejich práce žijí ti nadlidé podnikatelští, kteří se sami prací neuživí a že z jejich daní si platíme pisálky, úředníky, arogantní politiky a občany s nezájmem o práci už vám poněkud nedochází. Ale na každého ptáčka jednou dojde, bez ohledu na barvy. I když ti modří jsou vlastně rudí,oranžoví,zelení...jen s novým nátěrem.

0 0
možnosti
PJ

Uterox

31. 8. 2009 20:06
Levice

Náhodou. Někteří z nás umí otvírat lahváče zednickou lžicí. Tesařským kladívkem a všemi možnými nástroji, které se na stavbě vyskytují. Co se týče manuální vzručnosti, pak nemůže být řeč...Ne všichni levicoví voliči to mají však za hlavní náplň pracovní dne.

Jenom člověk, který tomu nerozumí, může říct něco tak hloupého.

Pavel Jirouš

0 0
možnosti

martin013

31. 8. 2009 20:02
Psát - počítat

Možná umíte počítat, jak jste se nám sama pochlubila, ale psát neumíte vůbec. A už vůbec ne logicky. Poukazujete na nevhodné a nebezpečné paušalizování levičáků, kteří podle vás hned při nesouhlasu s nimi obviňují ODS. Ovšem vy sama vzápětí paušálně označujete všechny levičáky jako jednoduchá zvířátka, která se neumí rozhodnout, jak otevřít pivo. Pro mě jste proto naprosto stejně uvažující, jako ti které kritizujete. Ale vy umíte počítat..... Takže vyšší nároky bych na vás nekladl. Snad váš zaměstnavatel by měl, ale v dnešní době pracovat v médiích, ještě nutně nemusí znamenat umět psát aspoň v mezích základní logiky. Přeju vám mnoho úspěchů ve vašem "spravedlivém" boji.

0 0
možnosti
LH

ant.

31. 8. 2009 20:57
...fakt těm levičákům ukřivdila...

...jak otevřít pivo nebo jak si zařídit sociální dávky  - to prostě umí a autorka by se jim měla omluvit....:-):-)

0 0
možnosti
K

kion1111

31. 8. 2009 19:37
Vcelku souhlas

R^

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

31. 8. 2009 19:03
pošahaně

reagují všichni fanatici, vč. těch multikulti...

0 0
možnosti
P

pesimista

31. 8. 2009 17:28
sqělí jsou obě strany,

jak se říká ODS je za 18 a ČSSD bez dvou za dvacet; takže se opět hluboce,ale opravdu hlubocemýlíte,Pavlínko;

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

31. 8. 2009 16:43
Autorka napsala známou věc, ale píchla do vosího hnízda

Článek neříká nic převratného, svou hodnotu ale má, dosti lidí věcí nechápe, jak ukazují předvolební průzkumy. Jak je možné, že Putinovy pohunky chce volit téměř polovina populace? Nestačilo 40 let totality? Nepamatují si dotyční, že bolševici nebyli schopni zajistit ani dostatek toaletního papíru (spíš by se mělo říkat šmirgl papíru, nelze srovnávat s dnešním).

Nejsem socialista, ale přesvědčených socialistů si vážím, přestože v ideologii je jaksi zabudovaná závist a "solidaritě" na cizí práci. Paroubek stranu ovládl, fakticky je sociálně demokratická jen nálepka, pár populistických hesel Spíš tu má Putin druhou komunistickou stranu.

Paroubek svou zpupností musí odrazovat řadu slušných lidí, přesvědčených sociálních demokratů. Uráží kdekoho, naposledy to byli postižení z Jedličkova ústavu. Toto si nedovolili ani bolševici, ani nacisti - i když takovým poskytovali "euthanasii". Ale je nesmírně háklivý na sebe a tu svoji, která se k němu skutečně hodí.

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

31. 8. 2009 16:47
Re: Autorka napsala známou věc, ale píchla do vosího hnízda

Soud kvůli fotomontáži či komiksu, kde šlo o politickou satiru a nadsázku. Žerty on na sebe nesnese, přitom vůči druhým, tak to má řeznický pes lepší vychování (Jacques je domovnice atd.).

Tyhle agresivní a při tom zbabělé typy silně nesnáším. Podlý, zlostný, arogantní, opovrhující chudými, postiženými, přátelící se s estébáky, ruskými agenty, Putinem, vyděrači a pistolníky - to je Paroubek. Těžko by někdo hledal špatnou vlastnost či neřest, která nemá. Zloba, závist, nenávist - to je vidět už na výrazu tváře, jinak silně připomíná komunistického aparátčíka z doby normalizace a vlády Brežněva.

0 0
možnosti
O

o.kostal

31. 8. 2009 16:36
Myslenka dobra, provdeni IMHO selhalo.

Problem je totiz i opacny! Fanaticti volici ODS si zase mysli, ze kdo se vyslovi proti ODS je volicem CSSD. Oba tabory maji stejne IQ a stejne (ne)vzdelane lidi. Takze Vy autorko, volici ODS a volici CSSD si muzete podat ruce, protoze vase nazory, resp. jejich prezentace, jsou NAPROSTO stejne.

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

31. 8. 2009 16:54
Re: Myslenka dobra, provdeni IMHO selhalo.

Mýlíte se. Např. já ODS nevolím, resp. uvažuji o více stranách. ODS by byla volba z nouze, jsem si vědom řady nedostatků. Rozlišuju ale mezi běžným západním demokratickým politikem (lépe běžným středoevropským demokratickým politikem), kde bývá i určitá míra korupce, křiváren atd. a mezi stranou, které nyní vládne Putinům kamarád, sám dříve taky udavač, kamarád komunistů, přítel Číny, Chávese a Hamásu - pokrytecky někdy toto spojenectví popírající, pro oklamání skutečných sociální demokratů. Prostě radši nevalný demokratický politik, než někdo zcela spajtý s čistým zlem - ať ve formě komunismu, současné ruské totality, nacismu či jiné takové vlády. Pokud pokročím ještě trochu, tak bych asi volil i Husáka, než třeba takového Pol Pota. Tím netvrdím, že Husák taky nenechával lidi likvidovat, střílet na hranicích, občas někoho umlátili ve vězení atd. Proti Pol Potovi ovšem přece jen rozdíl Podobně byli i slušnější nacisté, ne každý byl jak Mengele.

0 0
možnosti
S

slusnysadlomaslo

31. 8. 2009 16:36
mě třeba vůbec nejde o čssd

ale o puchejře a spol - nesnáším je a je mi fuk,ve který partaji jsou..

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

31. 8. 2009 19:04
Re: mě třeba vůbec nejde o čssd

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2961x
Vystudovala VOŠ publicistiky a Mediální studia na Fakultě sociálních věd UK. Miluje sushi, Queeny, kulečník, zvuk baskytary a všechny chlupaté živočichy, hlavně své dva kočičí kožichy - Jáchyma a Gitu.

Seznam rubrik