Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

čarovná rybí kostička

10. 9. 2009 13:12
Moderní kočka nepije mléko

Moderní kočka nepije mléko;-D;-D;-Dtvrdí odborníci (ve snaze co nejlépe uplatnit své výživové produkty - jako např. kočičí mléko .Vědecky se to vysvětlí tak, že kočičí mléko neobsahuje laktózu (mléčný cukr) a kočka je tedy není schopna trávit a bídně zhyne na sráděru. Bulíčci na to skočí.Přikládám složení mléka, tak jak to vědí biochemici:! přehled složení mléka kravského, kozího a kočičího: Mléko Tuk (%) Bílkoviny (%) Mléčný cukr (%) krávy 4,00 3,50 4,80 kozy 4,07 3,76 4,44 kočky 3,33 9,08 4,91.!

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

10. 9. 2009 13:16
Re: Moderní kočka nepije mléko

Pokud tedy kotě, které samozřejmě enzymy k trávení laktózy má (jinak by nemohlo trávit ani mléko vlastní matky;-D)normálně naváže pitím mléka kravského, enzymy si zachová po celý život. Samozřejmě kočka, která od odstavení mléko nepila o patřičné enzymy přijde a pokud ji začnete dávat mléko, dostane průjem. To je jako u lidí - kdo mléko pije, pít ho může. Kdo si dá nějaký ten měsíc pauzičku, nestráví;-D.

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

9. 9. 2009 16:05
Když se tak rozplýváte nad kočičím menu

Viděla jste někdy s jakým gustem obyčejný vesnický macek zpracuje čerstvě ulovenou myš?  

To vám přežraný kastrát nepředvede.

0 0
možnosti
PJ

petra2605

9. 9. 2009 17:41
Re: Když se tak rozplýváte nad kočičím menu

některé vykastrované kočky jsou zuřiví lovci taky, i když to je nejisté, někdy to zvíře ztratí přirozený lovecký instinkt, ale když žije v bytě, tak musí být kastrovaný a je to pořád lepší, než kdyby byl toulavý

0 0
možnosti
AC

Al Capone

9. 9. 2009 13:33
...

Jéé tohle Vám opravdu závidím. Ten náš prcek je děsně rozmazlenej, čili se krmí jen tuňákem, granulemi a občas kuřecím masem (ne syrovým). Kdybysme si mu dovolili "předhodit" syrové maso, tak by s náma celý den "nemňoukal". Jó, co jsme si vychovali... :-) Pavlo, nebude někdy přiložena k článku fotografie Vašeho Jáchyma, byl bych zvědavý jak vypadá hlavní aktér těchto kočičích příběhů :-) Jinak mimochodem, pro všechny kočkomilce doporučuji sledovat tento web, kde je denně přiloženo několik fotek nad kterými se nejde neusmívat :-) Dole můžete listovat, má to několik set stránek. Tak příjemnou zábavu :-)

http://icanhascheezburger.com/

0 0
možnosti
K

kočka

9. 9. 2009 11:08
Krásné,milé

Vaše kočičí blogy,mě vždy pohladí po duši.Kočky jsou úžasná stvoření!Hodně krásných chvil s Vaším Jáchymem!:-)

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

9. 9. 2009 9:05
Kocour mlsoun

Kočičák asi odpovídající víno k chutné krmi přiřadit nedovede, takže spíš bude gurmán než gurmet. A ještě vhodnější mi připadá mlsnej kocour - tak jak už kocouři bývají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2961x
Vystudovala VOŠ publicistiky a Mediální studia na Fakultě sociálních věd UK. Miluje sushi, Queeny, kulečník, zvuk baskytary a všechny chlupaté živočichy, hlavně své dva kočičí kožichy - Jáchyma a Gitu.

Seznam rubrik