Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AC

Al Capone

18. 8. 2009 20:53
:-)

No jó, tohle známe... jen s tím rozdílem, že už vše začíná doma při vsouvání kocoura do přepravky :-) Jakmile vidí že se nese jeho "milá" přepravka vidí že bude zle, sklopí (jindy honosně nosící) ocas a přikrčeně kluše do jiné místnosti pod topení a vyčekává co se bude dít. Dále vše u veterináře pokračuje již téměř přesně tak jak popisujete ... Jsou to vždy muka, jen teď nedokážu posoudit, pro koho větší, jestli pro něj, nebo pro nás :-)

0 0
možnosti
JA

jiand38

18. 8. 2009 15:52
Zkuste někdy dostat na vet. 40ti kilového psa

S kocouřiskem to ještě jde...přeci jen se dá přeprat...ale měli jsme psa, křížence ovčáka a čau-čau a když jsme šli k veterináři, tak před budovou se pes zarazil,zapřel se předníma a nechal by se raději uškrtit, než aby se pohnul. Nakonec to dopadlo tak, že veterinář musel ven a vyšetřit ho na ulici, naštěstí nešlo o nic vážného.

0 0
možnosti
AH

nyny.

18. 8. 2009 14:55
jojo

veterina jsou zážitky samy o sobě, Naše chlupatá zabrzdí vždycky tak 5 metrů před vchodem. Naprosto nechápu, jak může vědět, že je otevřeno, když jsem tam šla, vybrala jsem si dobu, kdy bylo zavřeno a to chlupís nejevila jiné známky než nadšení z procházky. čekárna je obraz bídy a utrpení ve tváři všeho živočišstva, co tam je, asi jako lidi u zubaře a v míru a ve společně prožívaném utrpení tam v klidu vedle sebe leží "lev i beránek". No to moje zvíře vyvádí obdobně, i když je pes, akorát, že injekci nikdy necítí, ale při jakékoli prohlídce se pere a na drápky si nenchá sáhnout. Srdce jí tluče, že mám strach, aby jí nekleplo. Jsem vždycky zrychtovaná, jako bych vykládala vagón uhlí a ne šla na očkování 4 kilovýho pesa. Ovšem naše první chlupatá, jak v ordinaci přišlo na drápky, tak usedla jako dáma a nastavovala packy, úplně jak na manikůře. Na to se chodili vždycky dívat ze všech ordinací a tvářila se patřičně vznešeně.

0 0
možnosti
OP

Bětka

18. 8. 2009 14:18
Naše kočka

ví,která bije hned, jak uvidí přepravku.Nikam jinam totiž necestuje.V autě je klidná, na stole také.Injekci vydří, ostatní taky.Ale při strkání čehokoliv do tlamky začíná podobný cirkus. Minule doktor říká: "minule měla nějaký problém s pastou,že?". Odpovídám: "ano pane doktore, tekla vám krev". Za nucené polknutí odčervovací pasty mu prokousla ruku, drzounovi. :-) Na stole ovšem po ní zůstávají chomáče srsti a srdíčko jí tluče tak,že málem vymlátí okna. :-)

0 0
možnosti
JD

pedr64

18. 8. 2009 13:59
je zajímavý

že ta zvířata u cedule "veterinární ordinace" přesně vycítí, co bude následovat

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

18. 8. 2009 13:40
Vzpomínám,

že doktorka jednou mého kocoura vyšetřovala v přepravce, jen jsme rozepli klipsy a odstranili tu horní část. Nedal se totiž ani vytáhnout ani vyklepat;-)

0 0
možnosti
B

Bobrufka

18. 8. 2009 13:31
Tak to vidíte...

já své pejsky - malé knírače do ordinace maximálně táhnu jako sáňky, z nouze se dají i uchopit do náruče a přenést na vyšetřovací stůl. Pak už jen trpně snášejí, co je čeká. Kdepak, já bych do té přepravky nesáhla. Není to nakonec bojové plemeno, ten váš Jáchym?;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2961x
Vystudovala VOŠ publicistiky a Mediální studia na Fakultě sociálních věd UK. Miluje sushi, Queeny, kulečník, zvuk baskytary a všechny chlupaté živočichy, hlavně své dva kočičí kožichy - Jáchyma a Gitu.

Seznam rubrik