Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Merlin2

3. 8. 2009 18:20
nenávistný manifest ???

Nejedná se o nenávist k jednotlivým lidem, ale o nenávist ke všemu co cikáni (jejich absolutní většina) představují.

Jedná se o  oprávněnou nenávist.

0 0
možnosti
A

ac97c

3. 8. 2009 11:11
Ne, vodou na mlýn extrémistům je něco jiného.

Neustálé protěžování Cikánů na úkor majority a jiných minorit, jejich neustálé omlouvání, zastávání se, mediální a jiné masáže, které mají vyvolávat pocity viny u většinového občana za problémy s nepřizpůsobivými, mlžení, cenzura a obvinění z rasismu, pokud někdo i oprávněně něco špatného řekne/napíše na adresu Cikánů, zatímco když někdo haní a pomlouvá český národ, tak je všecho ok. Já vám napíšu jak sebrat vodu extrémistům, v první řadě zavést rovný metr pro všechny bez rozdílu, například podobně, jako by se stalo u kohokoliv jiného, kdo dělá nepořádek, stanuje, parkuje s autem v chráněné oblasti, ihned mu napařit pokutu a vykázat z místa. Pokud někdo řve "bílé svině" stejně nekompromisně stíhat pro trestní čin rasismu jako by se stalo v opačném případě. Pokud majoritní občan nedostane náhradní bydlení, nepořádají se sbírky, pokud se dostane do nesnází, nevím proč právě Cikáni dostávají, jsou snad něco víc? Stejný přístup ke všem, neomlouvat něčí nepřípustné chování etnickým původem.

0 0
možnosti
V

venca68

3. 8. 2009 12:39
Re: Ne, vodou na mlýn extrémistům je něco jiného.

Souhlas.

Jenom dodám, "k těm zmateným Romům, kteří nechápou, že jsou v zemi, kde nejsou jejich zvyklosti a způsob života zrovna dvakrát vítané", že asi tak zmatení nebyli, když servali značku se zákazem vjezdu aby se mohli vymluvit, že nevěděli. To značí jediné, věděli, a moc dobře, co činí ale bylo jim to evidentně jedno.

0 0
možnosti
LK

liuk

3. 8. 2009 11:01
Souhlas

Je to tak, jenom mě udivuje, že stále ještě někoho napadá nazvat stranu, která by svým názvem ráda oslovila pracující dělníky, pravicovou. :-)

0 0
možnosti
A

ac97c

3. 8. 2009 11:17
Re: Souhlas

S tou levicí souhlasím, pro mě také není rozdíl mezi nacionálním a internacionálním socialistou. Pokud odhlédneme od jejich rasových/třídních nepřítelů, v podstatě obě strany bojují za silný vliv státu na svobodu jednotlivce, vliv odborů. více práv zaměstnanců, méně zaměstnavatelů, ... socialisté jako vyšití, že by si s rudooranžovými mohli podat ruce. Ale jak jsem již psal výše, pokud by byl rovný metr pro všechny, povinnosti by byly nadřazeny právu bez rozdílu, nebyla by protěžována, omlouvána, některá skupina na úkor druhých, dělnická strana by neměla takovou rostoucí podporu jakou má.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

3. 8. 2009 10:24
Přesné.

"zezhora" se to, bohužel,  zřejmě jeví jinak. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2961x
Vystudovala VOŠ publicistiky a Mediální studia na Fakultě sociálních věd UK. Miluje sushi, Queeny, kulečník, zvuk baskytary a všechny chlupaté živočichy, hlavně své dva kočičí kožichy - Jáchyma a Gitu.

Seznam rubrik