Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

7. 8. 2009 15:18
srtupňujte ostražitost

Neopouštějte domov na více dní a když, tak jedině s kočkou, páč by vám taky mohlo být sděleno, že se vám mazlík zaběhl. Obávám se, že v takovém případě by byla jistota, že se zaběhl na pekáč.hihi

No ale upřímně, pokud vaše blogy na toto téma nejsou nadsázka, pak bych se vážně zamyslela nad člověkem, který opakovaně nahlas takovýmto způsobem dumá před milovníkem mazlíčka, a jeho povahovými vlastnostmi. Nějak mi to totiž partnersky skřípe.

0 0
možnosti
N

nnyky

6. 8. 2009 16:51
Kočičina? Proč?

Vždyť je to vobyčejnej střešní králík ;-)

0 0
možnosti
M

misticjoe

6. 8. 2009 15:55
kdepak...

kočka se musí před vařením pořádně očistit - kočka na divoko s česnekovou polevou také není zrovna dobrý nápad...

ale začínám tušit, že Váš příští příspěvek na toto téma bude "Přitel provokoval tak dlouho, až jsme ho s Macíkem za týden snědli" :-) + vybrané kulinářské recepty, jak amatérského anatoma připravit...

0 0
možnosti
LU

pidla

6. 8. 2009 14:32
Snadná pomoc,

naaranžujte ke kocoukovi čerstvě chyceného podkana, asi ho budete muset chytit sama, tihle domácí mazlíčci moc neloví, případně ho občas nechte vykydat kočíčí záchůdek. Oni jsou pánové trochu cimprlich. a jinak, braňte kocourka!!!! Váš přítel má také plecko a stehýnko.....;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
IR

yntelygent:-)

6. 8. 2009 15:16
Re: Snadná pomoc,

PoD!kana??? To snad ne?! ;-D

0 0
možnosti

carad111

6. 8. 2009 14:17
Nic moc.

Tedy kočičí maso. Poraďte příteli ať jej naloží aspoň na dva dny do koření a pak jej upeče. Jinak má maso ostrou příchuť. Vařit nedoporučuji.

0 0
možnosti
OP

Bětka

6. 8. 2009 13:47
Děkuji

stejně jako minule se u vašeho článku chechtám nahlas.Mám kočku britku,momentální hmotnosti 5,8 kg.Docela často jí říkám,že dorostla do jateční velikosti, stehýnka má jak dobře krmený králík. Škoda jíst kočku v létě,když má řídkou srst. A jíst vlastní zvířata není etické,ale cizího psa jsem jedla už 2x.Jen se musí umět připravit.

Z koček jsou nejen hřejivé ledviňáky,ale i pantofle a kožichy.

0 0
možnosti
P

pavwla

6. 8. 2009 14:08
Re: Děkuji

Tak to vám upřímně závidím. Náš Jáchym je evropka, nalezenec. Když byl kotě, říkala jsem si, jaká to bude paráda, až vyroste a bude z něj macek na muchlení. Chyba lávky. Kocourek je subtilní a má, na můj vkus pouhá, čtyři kila.

0 0
možnosti
K

kočka

6. 8. 2009 13:36
Jak jsem psala minule,

nenechávat kocoura samotného s přítelem;-)

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

6. 8. 2009 13:31
šiš,

to  o tom růžovým mase neměla být inspirace, jen informace!

0 0
možnosti
PM

assam

6. 8. 2009 13:16
Kočičí produkty

Z kočičí kůže jsou nejlepší ledvinové pásy....;-).Berte to s nadsázkou:-).Ať se daří a kocoura si hlídejte;-).PS: Kočka je jediné chlupaté zvíře,které doma snesu(pak jen rybičky a andulku) a vlastní kočku bych v životě nesněd...(cizí možná:-P).Hezký den:-):-):-)petr.assam

0 0
možnosti
PZ

Psí zadek

6. 8. 2009 13:09
Kocici maso

je prej kysely, psi maso je udajne mnohem lepsi, ale psi na maso by meli bejt krmeny z vetsi casti vegetariansky, jinak nejsou nic moc....

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2961x
Vystudovala VOŠ publicistiky a Mediální studia na Fakultě sociálních věd UK. Miluje sushi, Queeny, kulečník, zvuk baskytary a všechny chlupaté živočichy, hlavně své dva kočičí kožichy - Jáchyma a Gitu.

Seznam rubrik