Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

ValentinaRossi

26. 8. 2009 14:20
ano, ano, ano..

mluvite mi z duse.

0 0
možnosti
S

Semper2

26. 8. 2009 0:54
Doufám, že se čeští biskupové z židů nepotento...

a nedají papeži, při mši, cikánskou  asistenci.To by Benedikt XVI. asi rád nebyl...Vlk je ve své servilnosti k židům všeho schopný, naštěstí už jde na vejminek.

R^

0 0
možnosti
TK

osvetitel

26. 8. 2009 6:39
Re: Doufám, že se čeští biskupové z židů nepotento...

Zato Papez vas zachrani asi jako tady nas,kdyz nam radil jak se mame podle sve tradice jeste vice otevirat kdejake "multi kulti"! S prihlednutim ktomu ze zdejsi politici (internacionaliste) tu z toho udelaji co nejdrive tak jako tak "vetsi mexiko", tak si delal zbytecnou namahu! Az nebude z ceho platit duchody,tak to treba "zacaluji" Cinane:-))

0 0
možnosti
K

kion1111

25. 8. 2009 18:26
Karma

R^

0 0
možnosti
TK

osvetitel

25. 8. 2009 17:36
Mam pocit fesando ze papez se na vas z vysoka "vis co"!

Tohle je prace pro Ceske politiky ,kteri byse meli sami postatrat aby v CR nebyl NIKDO diskriminovan!!:-))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

25. 8. 2009 18:02
Re: Mam pocit fesando ze papez se na vas z vysoka "vis co"!

sakra nevim jak se me tam pripletlo to druhe "T" ,takze postarat !:-)))Btw, nevim cim to je ,ale zda se me ze ten Papez ma takovej divnej "pohled" v ocich ! Ma jeste nekdo takovy pocit?:-)))

0 0
možnosti
AC

Al Capone

25. 8. 2009 15:42
...

V otázkách Václava Moravce byla docela zajímavá doskuse s panem Kocábem, v které jsem se ujistil, že diskriminovaný jsem já. On by totiž chtěl například pro romy zdarma právní poradenství v oblasti práce. Pro bílé to ale neplatí, ti si musí zaplatit. Existuje tu něco co my bílí můžeme a romové ne? Nic takového neznám, ale jsou tu věci na které mají romové právo a bílí ne a tomu říkám diskriminace. Je to tady fakt celý padlý na hlavu a říkám to pořád "pryč odsud dokud je čas".

0 0
možnosti
JD

Janulice78

25. 8. 2009 15:03
vedla

jsem tuhle o tom debatu.....a zaznel jeden krasny argument, kradou vsichni, jen kazdy po svem. Ja se necitim diskriminovana, kdyz jedu do prace a stoji u silnice kopaci, do jednoho to jsou cikani, zadnyho bilyho jsem nevidela. Zato vidim bile a ozrale v parku. V zivote jsem tam nevidela ozraleho cikana. Faktem sice je, ze jsem v zivote nebyla nekde, kde se vyskytuje prevaha cikanu.....krome zizkovske zakladky, ktera byla kousek od te "spodni zizkovske" casti, takze neposoudim, jak to je doopravdy. Nicmene, vetsina diskutujicich (dle prispevku jsou vsichni pravicovi podnikatele, ci tvrde pracujici, vyznavajici kapitalismus ve stylu = kazdy sam za sebe, urvi co muzes) stale vykrikuje o tom, ze tu mame demokracii, takze kdyz se mi (nam) neco nelibi, muzu se odstehovat......no tak at to udelaji ti bili diskriminovani chudaci. Mame prece kapitalismus.

ps nezarazujte se mezi bloggery, co omilaji stale nejzhavejsi temata, co takhle zas neco o kockach? Pro radost?

0 0
možnosti
VT

Johyn

25. 8. 2009 15:19
Re: vedla

Vážená Janulice, Váš příspěvek mě svou hloupostí až zaskočil. Nevím co k tomu více napsat. Na to se reagovat snad ani nedá.

0 0
možnosti
E

editi

25. 8. 2009 14:55
Tahle ženská

je jako břitva, všechno zná všude byla, všemu rozumí. Přečtěte si od ní zpětně pár článků. Je možné, že taková se ještě nedostala do PS, když už tam máme v Senátu rasistku Janáčkovou a do PS se chystá xenofobii nabitá Řápková, tak proč ne potrhlá Jeřábková, která je expertkou na cikánské etnikum ale přitom neumí věci pojmenovat pravým jménem a pořád mele kolem dokola se slovem Róm a Rómové stejně, jako ti populističtí politici. Když si tak chytrá Jeřábková, co kdyby si se vzala za ruku s rasistkou Janáčkovou a Řápkovou a zkusili jste si, jak to v romské populaci vlastně chodí.  Zda se dá vyžít za tu almužnu od státu, zda byste sehnali jako cikánky práci třeba uklízečky nebo v kanceláři. Bohužel u Janáčkové, která má přičmoudlé předky by to asi šlo těžko (proto možná ta nenávist vůči cikánům), protože je stejně profláknutá jako Řápková, ale u tebe Jeřábková dle fota by to šlo. Trochu ušmudlanosti a zapadla bys do jejich řad. Zkus to, a poté cintej nesmysly.

0 0
možnosti
OL

Ondatroň lesní

25. 8. 2009 14:58
Re: Tahle ženská

do iděsu může přispívat i skot ???...i když závodní...???

;-D

0 0
možnosti
PP

Pavlev

25. 8. 2009 14:36
Vážení Čecháčci

Romové na tomto území žijí již velmi dlouhou dobu. Problémy byly vždycky, ale v poslední době nám nějak gradují, že? Čímpa to? Romové kradou víc, pobírají víc sociálních dávek, víc útočí na bílé, víc je diskriminují? Nebo je to tak, že Češi mají pořád míň? A to navzdory mediální masáži o všeobecném blahobytu, levným sra*čkám z Číny na jedno použití, kterých jsou plné obchody atd? Skutečnost je taková, že bohatí stále bohatnou, řady střední třídy řídnou a chudých přibývá. Západní standard životní úrovně v nedohlednu, ve světě se na nás dívají skrz prsty a jeden pro druhého nenajdeme vlídné slovo. Místo spolupráce neurvalá a primitivní konkurence bez pravidel. V nadnárodních společnostech lokaji západních bossů. Beztrestné skandály politiků, zpackaná privatizace, tunely, rozkrádání, korupce, klientelismus. Vychechtaná škodolibost, závist, bezohlednost. To je popis naší společnosti – za to však Romové nemůžou.

0 0
možnosti
PP

Pavlev

25. 8. 2009 14:36
Re: Vážení Čecháčci

Když srovnáte kolik toho nakradou Romové a kolik Češi – Kožený, Pitr, Krejčíř, předražené dálnice atd – kdo si myslíte, že vyhraje??? Chápu, že jste flustrovaní, ale pokud si najdete obětního beránka v podobě Romů, tak vám garantuju, že se vaše situace ještě zhorší. Raději hledejte příčinu problémů tam, kde skutečně jsou – ve vás.

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

25. 8. 2009 14:31
Az takto je to podle Vas jednoduche ?

Ponekud uzke videni sveta... Ale clanek je dostatecne nenavistny, takze na vysokou karmu to vystaci... PS. Nechcete psat radeji o kocourovi Jachymovi ?

0 0
možnosti
OL

Ondatroň lesní

25. 8. 2009 14:47
Re: Az takto je to podle Vas jednoduche ?

bys viděla, co by s cikánama svatej otec udělal, když byl ještě mladej

;-D

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

25. 8. 2009 14:15
Kdo má lepší strategii přežití

Může se nám to nelíbit, můžeme s tím nesouhlasit, ale to asi tak všechno, co proti tomu můžeme dělat. Skutečnost je totiž taková, že Romové se ve srovnání se (zatím) většinovou bílou populací chovají z dlouhodobého hlediska mnohem rozumněji. Budoucnost nepatří těm, kdo mají lepší domy, prestižnější univerzity, luxusnější auta nebo tučnější konta. Budoucnost patří těm, kdo mají víc potomků. Jednoduchý přírodní zákon, který nikdo neokecá. Budoucnost se nerodí na univerzitách nebo v hi-tech centrech, ale v klínech romských a muslimských žen. Mnozí z nás už to tuší, jenomže už je pozdě.

0 0
možnosti
O

oslik

25. 8. 2009 14:30
Re: Kdo má lepší strategii přežití

Doporučuju ke shlédnutí:

http://www.csfd.cz/film/185578-absurdistan-idiocracy/

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2961x
Vystudovala VOŠ publicistiky a Mediální studia na Fakultě sociálních věd UK. Miluje sushi, Queeny, kulečník, zvuk baskytary a všechny chlupaté živočichy, hlavně své dva kočičí kožichy - Jáchyma a Gitu.

Seznam rubrik