Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Děkuji za článek. Děkuji za připomenutí R^

Jen s jednou věcí vůbec nesouhlasím, ten Orient expres byl s Poirotem neskonale lepší než jakýkoliv jiný. To byl film se vším všudy.

1 0
možnosti
Foto

Inu, je škoda, že jste nic od Agathy Christie nečetl.

Studovat "literaturu" prostřednictvím televizních seriálů... mno. Asi jako když britská mládež čte Shakespeara jako komiks.

Na druhou stranu: pokud Vás zrovna tento tv seriál oslovil, nic proti.

Mne osobně Suchet jako Poirot spíš štve. je to opravdu suchar bez krve a "bez koulí". Mnohem bližší je mi v podání Petera Ustinova v  celovečerních filmech.

Pokud ale dáváte přednost filmovým či tv zpracováním, nebojte se vyhledat si i slečnu Marplovou. I tady dávám přednost její filmové představitelce Margaret Rutherford před seriálovými představitelkami.

Přeji mnoho dalších příjemných zážitků.

0 0
možnosti
LR

Já souhlasím s autorem blogu.

Shackespeare mi naprosto znechutil v letních hrách na nádvoří Špilberku. Tak nechutně přehrával a mluvil natolik afektovaně, že jsem o přestávce raději odešel.

0 0
možnosti
JT

Poirota znam taky skoro nazpamet a nenecham si ho ujit. Vrazda v Orient Expresu je pro mne naopak nejlepsi epizodou..... Poirot zde poprve a naposledy porusil svou zasadu, a to ze vrah musi byt vzdy potrestan, nebot nikdo nema pravo vzit cizi zivot,at jsou pohnutky jakekoli....proto ruzenec...v ruce ho drzel , kdyz se rozhodoval, zda vrahy oznaci ci ne.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 579x
Freelancer, webový administrátor, autor, příležitostný literární komentátor.

Rád se dostávám věcem na kloub a zajímá mne skoro všechno od astrofyziky po zebry.

Moje weby:

Naefar

Ogmios