Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Já to řeknu asi lépe..... Můžete jet v podstatě jakýmkoliv dopravcem, ale vždy to bude řidič , kdo bude reprezentovat firmu.... Všude se najdou blbci. Já osobně dělám u gumdropu a snažím se dělat práci na 100% jako většina. Ale vy jste prostě měla smůlu ....

0 0
možnosti
JJ

Děkuji Vám za reakci, ale té smůly bylo trochu moc. Věřím, že vy svou práci odvádíte dobře. Zajímavý je názor pana Balouna, že je ta nešťastná organizace je v režii Čedoku.

0 0
možnosti
JB

Já bych jen chtěl paní autorku upozornit, že nelogické přestupy, převážení cestujících a jejich následné přeskupování do jiných busů, není výmysl dopravce Gumdrop, ale ck Čedok, která tento šílený systém provozuje už od 90. let kdy jsem toho jako řidič účastnil i já.

Věřte že tyto takzvané pendly pro ck Čedok, jsou i pro řidiče za trest!

1 0
možnosti
JJ

Děkuji Vám za informaci, podle které je organizace jízd výmyslem Čedoku. Čedok to samozřejmě odmítá a tvrdí, že je to plně v režii Gumdropu.

A že je to i pro řidiče za trest, věřím. Očividně to nezvládají, jsou nervózní, jezdí pozdě a tam, kde je nikdo nečeká, neorientují se v seznamech cestujících natištěných miniaturním písmem a neumí podat informace. Podali jsme Čedoku reklamaci a nyní jsme v očekávání výsledku....

0 0
možnosti
JS

Tohle jsem poprvé a naposled podstoupila před dvaceti lety, ale koukám, že se stále nějakcí masochisté najdou

1 0
možnosti
VK

Jako..já to taky jela naposled před 15 lety,ale jeli jsme jedním busem až na místo,v 17h odjezd z Prahy a druhý den v 10h na místě,to mi připadá ok.Pravda ale je,že to nebyl zájezd s Čedokem

0 0
možnosti
TK

Zase na druhou stranu proč by s Vámi měl řidič komunikovat, na to je přece delegát nebo někdo určený cestovkou, kdo s Vámi jede ? Řidič vás má odvézt z bodu A do bodu B.

3 1
možnosti
JJ

Delegáti ani nikdy s touto dopravní společností nejezdí.

1 0
možnosti
JB

J90i74ř65í 32B96o40č25e76k

10. 7. 2023 11:29

hlavně podšálky. vrátili jste všechny ?

2 0
možnosti
JJ

Zlatí Karlové, ale nebylo co vracet, káva se nevařila. Ale to bylo nejmenší.

0 0
možnosti
MV

A nejsou to ty Kaplice, ale TA Kaplice!!!!

1 0
možnosti
IL

I64v48o 77L18y78č32k21a

10. 7. 2023 14:39

To říkáte vy. Pro mne "Dycky (ty) Kaplice"

0 0
možnosti
MB

Zlaté auto. Olomouc-Poreč 9 hodin vč. zastávek na tankování a oběd.

0 0
možnosti
LB

Já namísto Chorvatska jezdím na kole na štěrkač v Otrokovicích. Trvá mi to 15 minut. Ušetřím si čas, nervy i peníze. Když se mi náhodou něco nelíbí jsem za 15 minut na kole zase doma.

10 0
možnosti
Foto

Diky vetsimu, nez eurostandardnimu vzrustu mam limitovanou moznost vejit se do asijskych velikosti sardinkaren nizkonakladovek, o busu ani nemluve. Predstava, ze sedim zalomeny v micro sedacce s kolenem narvanym do predniho sedadla, poloudusen (protoze klimatizace se zapina az ve chvili, kdy se ridici zacina roztekat mobil) je neprijatelna. Jezdim proto uz vsude autem. Posledni letecka cesta me stala infekci covidem pri cekani na letadlo v neskutecne preplnene odletove hale. Minuly tyden jsem jel vlakem, Eurocity, kde nemeli ani pitomou kofolu, zebraci. Autem si jedu kdy chci, kam chci, na benzince si koupim kdykoliv co chci a v cili zaparkuji tak, abych nestehoval na zadech pul obyvaku nekolik kilometru. Hromadna doprava neni muj konicek a vim proc.

5 1
možnosti
Foto

To je teda zážitek. Ono prostě není nad vlastní dopravu, jakkoli to tu už zaznělo mockrát. Na druhou stranu chápu, že toho není každý schopen, ochoten atd. Takže pokud je možnost volby, závěr je jasný. S těmito již nikdy.

4 0
možnosti