Znesvětit, a odhododit! Svazek se Stanaři nebyl pro Lidovce posvátný?!

Málokteré rozhodnutí strany lidové může vyvolat znepokojení až ve Vatikánu, jako úterní „galantní“ nabídka Stanařům, aby se koukali z nedávno uzavřeného svazku klidit s tím, že můžou s nimi žít sice dál, ale jen tak na divoko.

Na lidoveckých kandidátkách. Bez snubního prstýnku, jakým bylo společné logo.

Lidovci jako neochvějní obránci rodiny najednou partnera opouštějí s licoměrným tvrzením, že se nic neděje, že spolu byli stejně jenom chvíli, a že když  už nebudou společně sdílet symbolické lože a stůl, ještě neznamená, že by neměli zůstat nejlepšími kamarády, jak je to v reklamním šotu, a že  by si snad měli dělat naschvály.

Uvidíme, co stolice na takové jednání řekne, zda KDU-ČSL neuvrhne do klatby. Člověk by se ani nedivil, kdyby nějaký zhrzený Stanař, co se vyzná ve videu, Bělobrádkovi pomstil tím, že onen proslulý klip v němž Peťula a Pája v duchu olympijského hesla Rychleji, výše, silněji  ruku v ruce  překonají všechny překážky, až jeden se stane premiérem a druhý jeho zástupcem – kdyby tohle video umístil na síť ve verzi puštěné pozpátku, tedy jak fofrem couvají zpátky.

Partnerství brutálně přervané v křehkém rozpuku se stalo i předmětem živých debat ne apolitické části veřejnosti, a to především v diskusních klubových zařízeních.

 

 

Autor: Jan Dvořák | středa 19.7.2017 9:25 | karma článku: 22,86 | přečteno: 654x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0