Znamená náhlá rekondice M. Zemana zrušení oblíbeného Týdne s prezidentem?

Široká divácká veřejnost je znepokojena eventualitou, že by dnes večer Televize Barrandov hned po vysílání neskutečného Premiéra nevysílala skutečného prezidenta Zemana v jeho tradičním týdeníku pro dolních 10 000 000.

 Důvodem by podle spekulací mohla být prezidentova nepřítomnost jak na Hradu, tak i v Lánech, a to kvůli právě zahájenému čtyřdennímu pobytu ve střešovické ozdravovně pro veterány.

Mluvčí Ovčáček však všechny fámy o změně programu odmítá a ubezpečuje fanoušky pravidelných Zemáckých čtvrtečníků, že pořad se vysílat bude, dokonce živě.

Ať  už to s vysíláním dopadne jakkoli, důležité je, že ještě  před odchodem do Střešovic stačil prezident  formulovat naprosto klíčové poselství adresované bratrskému čínskému lidu, že naše země navzdory  zpupnému postoji pražského primátora neochvějně vyznává toliko jednu jedinou Čínu, přesně v duchu někdejšího prohlášení naší Velké čtyřky o věčné loajalitě.

Kdyby poté už nic dalšího prezident z různých důvodů neřekl, bylo by toho dost. Opravdu.

 

-Pane prezidente, pro začátek trochu netradiční otázka, avšak vzhledem k mnoha dohadům ji položit musím. Co byste vzkázal na adresu těch, kteří …

… za vaší účastí v rekondičním programu pro zdravé ne - pacienty vidí něco jiného?

- - - -

 

Autor: Jan Dvořák | čtvrtek 17.10.2019 13:10 | karma článku: 16,20 | přečteno: 428x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0