Zemanova těžká hodinka po odhalení

Věrný prezidentův ovčáček jako pokaždé, když jde o čest jeho pána, tak i dnes vycenil zuby a zaštěkal na útočníka.Ale byl to jen chabý pokus odvrátit tentokrát už vyfutrované nařčení z prezidentova velezrádného jednání.

Vládou dotovaná nevládní organizace think-tank Evropské hodnoty přišla s analýzou Zemanova působení, v jejímž závěru dospěla k tragickému – pro národ – zjištění, že:

Miloš Zeman v českém prostoru hraje roli trojského koně Ruské federace, kde systematicky přebírá a opakuje základní teze pozice Kremlu.“

Po tomto historickém odhalení nebyl prezident rozrušením schopen ani slova, a tak jen sípáním, posunky a rukou naznačující pohyby žehličkou, dal mluvčímu najevo, aby vhodně reagoval.

Sám byl hluboce otřesen tím, jak nečekaně se „provalila“ jeho skutečná tvář, že piedestal pro pomník své obliby, čtvrt století pracně budovaný hraným antirusismem, se zhroutil jako Hradčany z karet.

Sebral ze stolu hrst bílých prášků, dal pokyn, ať ho nikdo neruší, prášky zapil vodou, přisunul ke křeslu další dvě židle, lehnul si, a snažil se propadnout do hlubokého spánku.

Namísto věčného klidu se mu však dostalo hrozné scenérie drastického výjevu (snad jenom) snové koňské fantazie…

Po pár minutách se probudil. Zpocený a zpráskaný jako kůň. Spolykané celaskony způsobily v prezidentském žaludku pořádnou rotyku, a přitom útroby by měl mít v naprostém pořádku, aby z nich mohl řízeně uvolňovat teze o pozici Kremlu, a tím mínění veřejnosti strhávat na ruskou stranu, jak odhalil think-thank.

Čeká se však rychlá abdikace a lítý boj o křeslo mezi horáčkovci, okamurovci, stropničáky, kocábovci, kuberovci... a samozřejmě škromachovci -  jejich kandidátovi by trojský chomout rovněž slušel.

.

 

 

Autor: Jan Dvořák | čtvrtek 28.7.2016 17:20 | karma článku: 26,08 | přečteno: 1307x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0