Železným plotem proti imigrantům, dřevěnými plotovkami proti jiným vetřelcům

Na tomhle serveru mě opravdu dostali. Když jsem se po přečtení poučného článku o tom, jak bezvadně na americko-mexických hranicích funguje plot proti nelegálním imigrantům, mrknul jsem se na diskusi.

V klidu jsem pročítal pochvalná stanoviska a zároveň vřelá doporučení, aby se evropská unie přestala upejpat a podobnou zábranu postavila taky, dospěl jsem až k Odkazu na reklamu, který diskusi předělil.

Na tom by nebylo nic zvláštního, už byly odkazy na výrobce všeho možného, i dost intimního, ale snad nikdy předtím nedošlo k tak ideální souhře zpravodajského textu s textem hned dvou z několika nabídek, jejichž odkazy se průběžně střídají, takže najednou je neuvidíte. Měl jsem v té chvíli zřejmě štěstí, že k ní zrovna  v té době došlo.

Jedna se týkala širokého sortimentu dřevěných plotů a plotovek, druhá šla ještě dál. Inzerovala elektronické ploty. Pro psy, ne pro imigranty, aby bylo jasno. A třetí nabídka, ta už se jaksi z náhody, nebo z cíleného plotového tahu marketingových odborníků vymykala. Nějaká banka loví klienty. Mezi imigranty asi těžko.  Ani čtvrtá inzerce na nové oči už  neměla s ploty nic společného. Škoda, mohlo to být  plotové kvarteto.

Prostě nevím, co si mám myslet. Šlo o čirou náhodu, která vypadá jako černý humor, nebo o vymyšlenost? V prvním případě by to bylo k pousmání, ve druhém ke smeknutí klobouku – pokud ho v těch vedrech na hlavě máme – nad vynalézavostí bez hranic. A plotů.    

Autor: Jan Dvořák | neděle 5.7.2015 11:46 | karma článku: 15,43 | přečteno: 934x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0