Zastavte Babiše!

Superzdroj  poskytl nahrávku, která dokládá, že s vědomím nejvyšších kruhů se chystá hanebná akce, která má Andreji Babišovi zavřít ústa, aby v dnešních tv debatách nemohl excelentně porazit na hlavu lídra Zaorálka a volby vyhrát.   

 

( Náčelník: Svolal jsem vás proto, že jsem z velmi spolehlivého zdroje obdržel informaci, že jistá dobrovolnická skupina chce zamezit dnešnímu vystoupení poslance Babiše na Nově a pak v České televizi.

Nejde o teroristy, a proto volí  huma..huma.. no prostě nebudou na auťák s Babišem střílet, ani ho neunesou a nebudou požadovat padesátimiliónové výkupné ve výši dotace na Čapí hnízdo,  ale zašpérují vozovku parním válcem, a budou předstírat náhlou opravu silnice, a auta vracet objížďkou, která nebude fungovat. Zaorálek přiletí leteckou záchrannou službou.

Udělají to na příjezdu na Barrandov, kde má sídlo NOVA, a stejně tak před Pakulem, kde by se měla ve sjezďáku konat debata všech lídrů s Moravcem. Tam  pro sichr ještě rozkopají příchodové cesty. Říkám vám to proto, abyste věděli, jak se máte zachovat. Rozumíte?

Kapitán: Rozkaz, náčelníku. Vlítneme na ně!

Náčelník: Ale ne!

Na nikoho nevlítnete. Necháte je bejt, aby měli klid na práci, a vy zatím budete dávat za stěrače auťáků lístečky za špatný parkování.)

Autor: Jan Dvořák | čtvrtek 19.10.2017 17:54 | karma článku: 18,78 | přečteno: 1173x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0