Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Myslíte více předpos..nosti, když mluvíte o toleranci a zesměšňovat se moc s úspěchem nedá tam kde není jaksi co zesměšňovat a pokud to někdo dělá, dělá ze sebe jen hlupáka.

0 0
možnosti
JH

J31a93n 94H82l54e72d14í86k

11. 1. 2015 22:27

autor Dvořák miluje kult osobnosti a odsuzuje satiru, jako start k zákazu svobody slova. Každý má svobodu zesměšnit koho ho napadne, bude-li zesměšnění mylné a hloupé, nikdo se nebude smát a nikdo takového hloupého popletu v redakci nezaměstná. Islam je krvavou a fanatickou diktatúrou, totalitou par excellence a autor Dvořák burkám fandí.

0 1
možnosti
DT

Zesměšnění je jedna věc, neohraničené běsnění bez jakýchkoliv mantinelů zase druhá. Francie má jistou velice nechutnou minulost, která možná tohle omlouvá a svádí to na "tradici".  Proč ale nepřejímat od druhých to dobré, proč se vrhat na to nejhorší a snažit se to dohnat a předehnat?

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že nás všechny už sranda a satira dávno přešla. Není zde jediný satirický časopis, jen pár sporadických kreseb v některých novinách. Dikobraz i Sorry zanikly. Kolik je zde satiriků? Mareš a ...

To ovšem nevylučuje, že se něco podobného nestane u nás, terorista si vždy důvod najde a místo najde. V Bostonu to byl třeba maraton, atd. ...

6 0
možnosti
JH

J45a85n 84H77l93e74d41í52k

11. 1. 2015 22:33

pí Polášková, Dikobraz směl psát a kreslit satiru pouze na americké imperialisty z Wall Streetu a západoněmecké revanšisty z Bonnu, občas si udělal srandu z nefungujících služeb nebo manželské nevěře.--  Zatím není povoleno zesměšňovat chána Putina, ani čs komunisty nebo podivné čs soudnictví, nikomu satira nechybí??

0 0
možnosti
IH

Dovolím si s vámi nesouhlasit. Kardinála Duku téměř nikdo nezesměšňuje, protože není čeho se chytit, chová se prostě výrazně slušněji než politici.

5 5
možnosti

I Vy jeden šprýmaři, i kdyby se vskutku choval jen slušně - myslíte, že na opravdu slušné lidi se karikatury nedělají?;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik