Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

mijala

16. 5. 2010 13:09
nejen vtipná kaše.ale i alkohol

On p.Kalousek konzumuje pravidelkně nejen vtipnou kaši,ale i nějaký ten alkohol..vždyt je to vidět i před kamerami.

joo mám dceru,která se mnou bydlí a přišla mi složenka jen jedna,kde mám podat stížnost:-(..?? a co takhle ji ještě poslat mému zesnulému manželovi, to se často stává,že je 5let mrtvý a dostává složenky,já že bych mu jí poslla tam nahoru..:-( také na tom dluhu má podíl..dostal pohřebné...co na to říkáte??

0 0
možnosti
VT

hinny

16. 5. 2010 10:10
nesvéprávnost

pokud je paní nesvéprávná, tak to by asi měla být vyškrtnuta i ze seznamu voličů, že ? A autore pokus si myslíte, že to co jste prožrali v nejrůynějších dárečcích (typu pastelkovného apod) za vás "obyčejné lidi" musí zaplatit někdo jiný tak vás zklamu - my uš se na socanskou solidaritu vy.... - pokud socani vyhrajou volby tak dost lidí jim jejich sociálním program následně odvolí nohama

0 0
možnosti
VV

voloda44

15. 5. 2010 7:34
nedokážou pochopit

nemají volit. ale žel to docvakne málokomu... hold již máme nespoutanou "demokracii"

0 0
možnosti
PT

petratuc

14. 5. 2010 22:15
Článek se nám snaží podsunout,

že složenka může obzvláště seniora vyděsit nebo uvrhnout do deprese, že má  dluh. Já tvrdím, že nemůže. Dovolte mi nastínit modelovou situaci : jmenuji se třeba Věra Nováková, jsem 80tiletá důchodkyně (dodejme, že dosud schopná se o sebe postarat, žiju sama ). Jednoho krásného dne mi přistane ve schránce složenka na libovolnou částku,  např.zdrcujících  sto tisíc. Zatmí se mi před očima,ale když se mi za pár vteřin rozetmí, čtu v  kolonce "odesílatel"  Eva Poláková  a adresa odpovídá stejnému č.p.,ale v sousední ulici.  Ulehčeně se zasměju a když jdu s odpadky, položím složenku nahoru na schránky,aby si ji doručovatelka mohla zaseodnést.Případně ji z pilnosti donesu zpět na poštu sama . 

Žádný psychický šok se nekoná. A stejné je to v případě "Kalouskovy" složenky. V kolonce "odesílatel" není vůbec nikdo, natož já,Věra Nováková.Rázem je jasné,že nejde o skutečnou složenku. A pak můžu v klidu rozklíčovat,že jde o volební kampaň.Pokud to nedokážu,neměla bych už mít volební právo.

0 0
možnosti
UB

Chytracisko

15. 5. 2010 7:24
Re: Článek se nám snaží podsunout,

Petratuc se nám snaží podsunout, že důchodkyně, která dostane šok z cizí složenky, následně zcela racionálně vyhodnotí svůj omyl a se zpěvem si vesele odskáče složenku vrátit.

Jste naivní a fabulujete.RvRvRv

0 0
možnosti
OH

Lanolin

14. 5. 2010 21:33
zvláště od pana Kalouska to sedí

vždyť jeho strana byla vždy vítězná - lidovci se totiž přidají ke každému.

Takže za problémy mohou socdem i ods, ale určitě vždy i lidovci.

Je mi buřt, že pan Kalousek se překabátil, jednou je to lidovec a tak s ním třeba jednat.

0 0
možnosti
JP

Baky

14. 5. 2010 21:10
Pozoruhodná dedukce, autore

Na to, aby stará paní ve volbách nalezla tu správnou ze stran, má inteligence dost, avšak na Kalouskovu složenku nikoliv? To je pozoruhodné a může to být i pravda. Pak tedy žádám, aby nový parlament, ať již bude oranžový, modrý nebo žlutý s puntíkama, jako první zákon přijal omezení hlasovacího práva vztažené k věku. Koneckonců církev by jistě poradila. Zřejmě ne nadarmo mají věkovití kardinálové utrum...

0 0
možnosti
ML

marlow

14. 5. 2010 11:29
Me to pripada jako dobry napad

Nekoho to mozna sokuje nebo nastve ale kazdopadne nadd tim aspon zacne premyslet. A faktem je ze ten dluh tu je a nikdo to za nas nezaplati.

0 0
možnosti
V

Vikiš

14. 5. 2010 18:24
Re: Me to pripada jako dobry napad

Vám je zbytečné něco vysvětlovat. Jo, dobrý nápad.

0 0
možnosti
VB

silný kuřák

14. 5. 2010 7:37
Snad žádný

politik mi není tak nesympatický jako tento vtipálek. Ona je vůbec celá letošní volební kampaň na štíru s vtipem. Neuvědomuji si žádný počin i velkých stran, který by mi připadal vtipný. Vše je v nejlepším případě jízlivé, ironická, ovšem povětšinou trapné. A dost dobře nechápu drzost páně Kalouska, s níž předstírá, že on tu pár let nebyl.

0 0
možnosti
H

hňup

14. 5. 2010 18:32
Re: Snad žádný

třeba mu křivdíš, třeba byl několik let v rauši a má vokno velikosti jen trochu menší než je nekonečno.... a vopravdu neví, co se dělo v době kdy mu říkali :   pane ministře financí čr..  třeba si pamatuje, jakoby v mlze, jak mu jeden pán, neverbálně, sděloval, že je jednička......

0 0
možnosti
D

dar.p

14. 5. 2010 6:53
Vážený pane,

ta stará paní státní dluh zaplatí také a úplně ve  stejné výši  jako ti "bohatí". Jenom o tom nebude vědět.

0 0
možnosti
L

Libertad

14. 5. 2010 19:39
Re: Vážený pane,

Ta pani ten dluh nezaplatí, protože:

a) těch 121 000 na kontě nemá a proto jí je stát z účtu nemůže sebrat

b) při 10% snížení důchodu, jeho výší 10000 Kč a věku cca 70 let, by to splácela 121 měsíců, tedy  cca10 let. Dluhy za zločince zaplatí naši děti a vnuci. P.S. račte si povšimnout, že někteří lidé by byli schopni ji zaplatit jednorázově a ještě by jim zbylo na nájem. Zdá se Vám ten rozdíl ve schopnosti splácet normální? mně ne, Podotýkám, že i já za -celou 5 člennou rodinu,bych mohl 5x 121 000Kč zaplatit.

Fakt, ale nevím proč. Aby ti nahoře mohli ten dluh zopakovat? 

  

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 5. 2010 20:44
No jo

A kdo polituje mě, starého důchodce? Který kdykoliv zapne televizi vidí Paroubka. A slyší jeho nesmysly. Na mrtvice. Ne jednou - dnes a denně!!!!!!

0 0
možnosti
H

hňup

14. 5. 2010 18:37
Re: No jo

nezapínej televizi, dědku. běž na procházku. budeš v pohybu, ten je zdravej, a ušetříš. a můžeš ušetřenej peníz  poslat jako  dárek obecně prospěšný společnost  " člověk v plísni ". a vona za ty tvoje prachy udělá fiktivní volby ve všech středních školách v čr. jak bohulibé a přínosné.... 

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik