Vážné podezření, že sobotní demonstrace na Letné má být preventivně " rozptýlena"

Zpravodajská sekce Miliónu chvilek pro demokracii infiltrováním do  speciálních  složek odhalila přípravu přísně utajovaného mocenského zákroku, který se s  50% pravděpodobností uskuteční proti demonstrantům v sobotu na Letné.

Na rozdíl od primitivního útoku předlistopadovou policií - SNB - na Národní třídě, kde byly proti studentům brutálně použity obušky, půjde tentokrát o velmi sofistikovanou záležitost odboru zvláštních operací.

Sobotní akce, byť důrazná, nemá mít kontaktní charakter střetu zakročujících tváří v tvář k demonstrantům. Bude realizována s využitím humánních technických prostředků.

Štáb operace SPRCHA věnuje značnou pozornost mediálnímu dopadu akce. U veřejnosti nesmí vzniknout sebemenší pochyby, že by státní orgány chtěly manifestaci narušit. Operace musí být po skončení prezentována jako politováníhodný apolitický omyl, jako navigační chyba.

Tajný zákrok má navenek vypadat jako nevydařené cvičení flotily hasičských letadel, která omylem vypustí nad pláň vaky s vodou. Velitel letky si jakoby splete demonstraci s aktuálně propuknuvším požárem a dá povel k ostrému hasebnímu zákroku.

Vzhledem k nedostačujícímu počtu letadel bude letka doplněna o externí stroje některých agropodniků.

„Babiš je srab," reagoval prý vůdce Minář, „a Hamáček taky, bojí se na nás poslat vodní děla, protože to by byl jejich konec! Ale teďka jim po našem odhalení sklapne. Svolejte tiskovku. Ať je tam hlavně Čtyřiadvacítka, Respekt, nějaký raper a oblíbení umělci.“  

Autor: Jan Dvořák | čtvrtek 14.11.2019 18:33 | karma článku: 23,52 | přečteno: 969x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0