Válečný štváč Zaorálek

Název uvádí jedno ze tří horkých témat aktuální nástěnky.Je hodno vaší pozornosti stejně jako témata o  vědecky dokázané škodlivosti hidžábu, a o  pres. Trumpovi, kterého chtějí demokraté a republikánští zrádci prohlásit za blázna. 

Zdá se, že dřív než dojde k osobnímu setkání prezidentů Česka a Spojených států, bude Donald Trump čelit podobným atakům, jimž se úspěšně ubránil Miloš Zeman, když ho poslanečtí a senátorští exponenti pražské kavárny čas od času chtěli prohlásit za nezpůsobilého pro výkon funkce už i duševně. V Americe má atak na Trumpovu snahu permanentně čistit Bilý dům širokou podporu uměleckých kruhů, které chtějí prezidenta ukázat jako „cvoka“ zralého na detenci.  Zdroj nám poskytl upoutávku z jednoho aktivistického škváru.

 

Dialog z filmu „Přelet nad Bílým domem“.  (Miloš Forman s ním nemá nic společného)

– Melánii, já chci Melánii..“   

-Ale já přece jsem Melánie, sakra!

-Opravdu?

-No jo, tak už tu ruku nastav, ať ti můžu píchnout včeličku, abys líp hajal..

* * * * *

Ještě dřív, než lídr Zaorálek  velmi hlasitě začal s válečným štvaním, že je zapotřebí bojovat o vyšší platy, a že se  staví  v boji do čela,  ministerský  kolega Pelikán v poměrné tichosti zařídil, aby se  za práci přidalo vězňům.

Volební smetanu od rozsáhlé komunity za to však neslízne ANO. Lízat bude ČSSD.

 

-Já? Já budu volit socialisty, když máme konečně zastánce a zvednou nám za pytlíky plat..

* * * * *

Lékaři zjistili, že Íránkám chybí vitamín D. Kvůli tomu, že chodí zahalené často od hlavy až k patě  a  nemůže k nim sluníčko -  stejně jako k princezně solimánské, jak popsal ve své studii Dr. Karel Čapek. Všechno tabletkami dohnat není možné, a proto Mohamed jdoucí s dobou učinil výjimku a v Íránu teď zažívají boom ženské parky, kde je revolučně povoleno chodit bez šátku, což je  jinde  nepřípustné.

Ve „smíšených“ parcích ženy musí nosit hidžáb, tedy mít zahalené vlasy, krk a poprsí. Na turistky z ciziny se předpis rovněž vztahuje, pokud nepůjdou do Women parku, kde odhalené být mohou.

 

-Neměla bys na sebe přece jenom něco hodit? Tohle  už není nuda pláž,  to je přece smíšený, ne ženský park.

-A proč? Cožpak hidžáb nemám?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | úterý 22.8.2017 10:18 | karma článku: 15,37 | přečteno: 529x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0