Už jste se připravili na lockdown?

Zřejmě nás čekají citelná omezení, a lidé poučení jarem proto nesložili ruce do klína a podle bolestně nabytých zkušeností se snaží na těžké období připravit.

Předzásobit se potravinami nemá smysl, těch bude i teď dost, ale služby budou mít stopku. Dají se však nějakým způsobem  právě služby „předčerpat“? 

Jak která. Masáže stěží. Ani koupit   dopředu řezanou kytku  pro manželku, jestliže má narozeniny až  v lednu, nemá smysl, to by do té doby zvadla - ta květina.  Ovšem  od profesionální OSVČ vědmy nechat si věštit budoucnost na delší horizont, můžete.

Ale to není všechno, jak se optimálně zařídit, abyste se bez některých služeb mohli delší čas obejít zcela.     

-Bédo, tak jsem se na ten lockdown připravila, byla jsem v kadeřnictví, kdo ví, na jak dlouho ho zase zavřou, no ty takový problém nemáš.

-Jak to, že ne? Jen mi nezáviď, jen co skončí ten film, tak si rychle skočím koupit ten příčesek, tedy tu paručku, jak mi furt radíš, abych vypadal v práci mladějc a počítali se mnou.

-Kašli na to, stejně se mezi lidi nedostaneš, a pracovat budeš z domova. Tak co? A kdybys jó chtěl honit vodu, kdyby tě třeba Zeman pozval na Hrad, tak řeknu Jaruš, ta dělá v divadle, nějakou mužskou paruku by ti půjčila. Třeba  tu  pro  roli  Einsteina, abys  udělal dojem myslitele.

Stejně nehrajou, a jestli vůbec ještě někdy hrát budou.   

 

Autor: Jan Dvořák | středa 21.10.2020 9:43 | karma článku: 14,96 | přečteno: 626x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0