Útok ČSSD na tradiční rodinu je do nebe volající

Předseda lidovců  Bělobrádek po skončení pondělního zasedání vlády vzbudil mimořádnou pozornost svým prohlášením, že jeho ministři byli proti schválení koncepce rodinné politiky z dílny socialistky a volnomyšlenkářky Marksové.

Dokonce onen materiál označil za útok na manželství a tradiční rodinu.

A měl svatou pravdu.

Sezdaní, nesezdaní, rozvedení, nerozvedení, děti z manželství, děti bokem – všechno je na jedné hromadě a všechno je podle paní Marksové správně. Ale to přece tak není, to se příčí tradičním hodnotám. Ohánět se neomarxisticky tím, že taková je holt dneska „reálná rodina“, je úplně zcestné. Jestliže je podle bořičů rodin takový život na hromádce v pořádku, a je akceptovatelný, protože je reálný, tak proč bylo tolik řečí kvůli reálnému socialismu, proč jsme ho neakceptovali taky? On snad v pořádku nebyl? Nebyl!

Je smutné, když lidovci za tak zásadový přístup ke zdravé budoucnosti národa sklízí dokonce i posměch. Ale co, boží mlýny jsou spravedlivé, a i ty zlé smíšky nakonec semelou.

Je však potěšitelné, že některé osobnosti kulturní fronty předsedu Bělobrádka podpořily. A ne jen nějakou peticí a – s odpuštěním – planými řečmi v médiích. Tvůrčími činy.      

- - - - - - - -

Také z reálné rodiny:

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | úterý 19.9.2017 10:26 | karma článku: 23,54 | přečteno: 1017x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0