Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Nějak se vytrácí svoboda podnikání... Chápu že Úkolem korporační strany ANO bude likvidovat podnikatele co by konkurence jejich monopolů.

3 0
možnosti
MP

Nejsem si jistý, nasytí-li mě nějaký nápoj jako potravina. Ale hospody na vesnicích se budou štandopéde zavírat a bude přibývat nezaměstnaných. Takže stát na tom skutečně vydělá.;-D Méně příjmů- daní, více výdajů- nezaměstnanost. Cesta dlážděná dobrými úmysly vece do pekla. Socialistické zákazy vedou do bídy.

1 0
možnosti
ZJ

Až nám poslanci z firmy dotované státem a EU dokážou, že umí sami podnikat (bez dotací) a výdělečně budou provozovat vesnickou nekuřáckou hospodu, tak ať blafají.

Většina hospod je soukromý podnik, který vznikl za účelem výdělku. O tom, jak bude a pro koho provozován, by měl rozhodovat majitel. Když usoudí, že je pro něho výhodné zajistit prostory pro nekuřáky a tím se zbavit tržeb od kuřáků, je to jeho rozhodnutí.

Když bude provozovat kuřáckou hospodu, příjde o nekuřáky. Nikdo mu případnou ztrátu neuhradí. Ani Sobotka, ani Babiš, ani hlavní hygienik.

4 0
možnosti
BN

Proč ne, dovedu si to docela dobře představit - Restaurace a jídelny, dceřinná společnost Agrofertu... :-)

0 0
možnosti
RC

Zmena zakona ma byt pry takova, ze bude zakazano kourit v prostorach verejneho stravovani. Ten, co to navrhuje, ze stravovani znamena koncumaze potravin a potraviny jsou i napoje. Tak ja se ptam - tam kde se pouze konzumuji napoje - jde o prostor, kde se lide stravuji? Mne jsou ty jejich definice nejake divne.

2 0
možnosti
BN

V případě hospod je obzvláště dojemná snaha zajistit čisté a nezávadné ovzduší v prostorách kam se lidé dobrovolně chodí intoxikovat alkoholem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik