Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Zajímavé :-), jen ne úplně aktuální. Hlavní vlna uprchlíků z východní Ukrajiny byla cca tak před rokem. Mimochodem v Rusku to mělo zajímavou dohru. Ukrajinci se toužili usadit v centrech ruské civilizace, nejlépe v Moskvě. Představa milionu migrantů bloudících po matičce Moskvě se ale nelíbila ruským úřadům, tak jim začali přidělovat povinná místa pobytu. Velká část jich v současné době žije na Sibiři a Dálném východě. Někteří tam i objevili hroby svých prarodičů z dob stalinských experimentů.

0 0
možnosti
KV

K75a60r92e56l 74V65o48v61e94s

29. 6. 2015 17:41

Mozna ti uprchlici chteji infiltrovat Rusko a rozlozit ho !

1 0
možnosti
MK

Já nevím proč Ukrajinci prchají. Všude na Ukrajině je klid, vládne tam z demokratických voleb vzešlá vláda a pod taktovkou EU + USA Ukrajina ekonomicky vzkvétá. Těch pár separatistů co je "Putler"  vyzbrojil a bojují na jihovýchodě země po boku Rudé armády, brzy řádná ukrajinská armáda, která musí dobrovolníky odmítat, porazí. Tak důvod k "uprchlictví" není žádný, ;-D;-D;-D;-D

5 0
možnosti
BJ

zeptejte se p Zieglera,ten ví a zná všechno podle toho co píše asi sežral jak se říká Šalamounovo ho-no

1 0
možnosti
RJ

Kde udělali soudruzi z Bruselu chybu?

4 0
možnosti
VK

Eslivá vono to nebude mistře tím, že ti uprchlíci měli kořeny většinou v Rusku, další v Bělorusku, nebo jako třeby volyňští Češi v Česku. Ono tam, kde máte příbuzné nebo vám nezabouchávají dveře před nosem a díky národnosti vám slibují snažší azylové řízení, tak tam se utíká jaksi líp. Vy, být třeba volyňským Čechem byste zdrhal do Ruska? Asi ne, že?;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik