Trump se chová velezrádně, když Rusku vyzrazuje, co chystají islámští teroristé

Podle amerických médií a zejména pak listu The Washington Post se prezident Trump dopustil skandální „neamerické činnosti“, za níž by v padesátých letech dostal elektrické křeslo.

Stejně jako tehdy manžele Rosenbergovi čekalo 2 300 V za to, že Sovětům vyzradili technologie atomové bomby, tak totéž by si teď zasloužil prezident. Ministru Lavrovovi velezrádně prozradil tajné informace získané americkými agenty o tom, jaké inovace v teroristických technikách chystá islámský stát!!!

Co je Rusku do toho? Cožpak nemá dost agentů vlastních?

Amerika přece nežije v Rooseveltově době, kdy  americký prezident byl jedna ruka se Stalinem a oba si vzájemně vyzrazovali top secret informace o fašistickém nepříteli, a třetím v partě velezrádců byl Churchill.

Trump podle listu The Washington Post svým varováním Lavrova ohrozil americké zdroje. Jestliže teď Rusové po nebezpečí preventivně „vyjedou“, mohou být američtí agenti infiltrovaní do struktur IS odhaleni a skončit s uříznutými hlavami.   

Trump opět ukázal, jaké nebezpečí představuje pro Ameriku, když nechápe základní principy. Není důležité o boj s terorismem skutečně usilovat v mezinárodním měřítku, dokonce i s Ruskem! Důležité je o něm velkohubě vlastenecky mluvit. Za to si Bílý dům od hlídacího psa demokracie, respektive od hlídače naivního prezidenta Trumpa, zdrcující kritiku zaslouží.

 

Autor: Jan Dvořák | úterý 16.5.2017 16:45 | karma článku: 31,75 | přečteno: 1890x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0