Tlustý Sobotka, baletka v tanku, trafiky pro Polsko

Trochu divný nadpis, viďte? No, pod vlivem emocí se mi poněkud pomíchala slovíčka, ale dál už všechno uvedu na pravou míru..

O tlustého premiéra samozřejmě nejde, nadváhou Sobotka rozhodně netrpí. Ale i kdyby tomu tak bylo, přebytečná kila by nesměla být důvodem k veřejným posměškům, a vůbec už ne k profesní či k politické diskriminaci. Kohokoli z tlouštíků. Opakovaně to potvrdil Soudní dvůr Evropské unie a jeho verdikt je nutno bezpodmínečně respektovat. Na každém pracovišti. Bez výjimky.

 

 -Dobrá sice je, ale moc tlustá na tu roli.

-No jo, ale co když to dá k soudu jako diskriminaci?

-Tak jim snad vysvětlíme, že tohle je Labutí jezero, a ne Jezero hrochů.

- To neznáš Brusel, ten nás donutí, abychom kvůli ní dali ty hrošky, a ne labutě.

 

Do Polska se prodejny s tabákovými produkty dočasně nepřesunují, jak by se mohlo z titulku zdát.  Ruského agresora by trafiky neodstrašily. Do Polska se přesunují z Francie obrněné vozy a tanky Leclerc. S elitními posádkami, samozřejmě .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nekuřák Sobotka byl konfrontován s nešťastnými trafikanty. Krachují. Ceny cigaret jdou strmě nahoru a marže je přitom tak maličká, že prodej této povolené návykové látky se už nevyplácí. A také moc záleží na místě.

 

-Ale já vám opravdu nemůžu pomoct s nějakou trafikou, která by víc vynášela, i když tvrdíte, že jste nás volil. Vždyť já jsem na tom hůř, než vy…

Víte vy vůbec, kolik je v partajích zasloužilých nezvolených politiků?  A těm ty státní trafiky prostě dát musím. Kdybych si je měl s Andrejem vymyslet.    

Takže teď jsem vše z titulku uvedl na pravou míru.

  

Autor: Jan Dvořák | čtvrtek 2.4.2015 7:16 | karma článku: 17,14 | přečteno: 934x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0