Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jestli ta Čína nám přestane dodávat chemicky a jinak smrtící hračky pro děti a další šunty, pak je to další úspěch Vystrčila. Blahopřeji.

2 0
možnosti
Foto

K59a28r19o63l 36W49i23l87d

2. 9. 2020 7:34

Poškodit nás ta cesta nemůže. Jedině tak Kellnera, nejbohatšího Čecha, který stejně platí daně v Nizozemsku a ne u nás. Ten je vlastně zase Nizozemec...

1 0
možnosti
VB

Ono jde o určité hodnoty, o nichž mluvil a prosazoval je V. Havel: senátor Vystrčil je pro mne dobrým vzorem, i kdyby skutečně byl Tchajwanec, jinak vůči jiným našim "osobnostem" mám takovou averzi, až by se ze mě mohl stát - nechtíc- rasista.

0 1
možnosti
DH

No, já myslím že jej úsměvy přejdou, neboť tím, že se prohlásil za Thajwance a bude, pokud se vrátí patrně následovat jeho vyhoštění na Tchaj-wan, což tedy bude, protože vládní představitelé jsou už tak na něj dost naštvaní, a to tehdy ještě nevěděli, že se jedná o cizince. A tak mé obavy jsou skutečně oprávněné. A pokud tedy bude vyhoštěn na Tchaj-wan, tak ty čínské orgány mu jistě dají co proto.

A pokud už by eventuelně nebyl vyhoštěn, tak rozhodně naše orgány, jej jako cizince v souladu s mezinárodními právními předpisy, pokud o to Čínská lidová republika požádá, rozhodně vydají k případnému stíhání. A to jak z důvodů které vyjadřuji výše, tak i protože naše politická scéna jistě má a bude mít zájem o nápravu česko-čínských vztahů, které zejména díky němu ochladly k bodu mrazu.

A tak myslím, že tenhle človíček, trpasličí postavy, to jednoduché v budoucnu mít nebude.

2 4
možnosti
JK

Obr Horák promluvil, sice úplně z cesty, ale asi mu to nedalo. Jak je v článku uvedeno, vláda, ústy ministra zahraničí, i Hrad se Vystrčila zastávají, protože Čína už hraje přes čáru. Takže naštvaní jsou na Čínu, stejně jako každý český vlastenec. Obchodní vztahy s Čínou jsou rozporuplné, zejména investice téměř žádné a obchodní bilance jasně v náš neprospěch. Jediné o co Hrad v Číně hraje je udržení Home Creditu na tamním trhu, dnes minimalizaci ztrát. A s tím občanstvím je to asi tak, jako když váš dobrý známý prohlásí, že se u vás cítil jako doma. Taky si asi následkem toho prohlášení nemění hned příjmení, že. V článku jde o celkem trefný vtípek, který jste dost divně rozvedl, ovšem vtipné to moc není.

4 0
možnosti
JL

Pak to sebere body ODS, tím lépe. :-)

3 1
možnosti
Foto

ODSI to zcela určitě pomůže.

2 2
možnosti
PK

A na to jsem zrovna zvědavej. Budou toho plné noviny a opozice jistě moc ráda bude zdůrazňovat, jak Českou republiku tato cesta poškodila. Což je i pravda.

Teď jde o to, kdo to dokáže lépe "prodat" směrem k voličům a jak na to nerozhodná část voličů zareaguje.

1 2
možnosti
PK

Také bych byl vysmátej, kdybych tak, jako Vystrčil věděl, že jsme ekonomický tygr světa a nějakou Čínu k naší vyspělé ekonomice vůbec nepotřebujeme.

7 1
možnosti
JK

Máte pravdu nepotřebujeme, Alliexpess pojede dál a O2 pojede i nadále na technologii Huawei, nebo ji vymění, Smart wings opustí tak jak tak a Slavia maximálně spadne do první ligy. Co tam máte dál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1087x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik