Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

jen aby jste nebyl blíž prtavde enž myslíte aspon v nadpisu.

0 2
možnosti
MP

Aspon máme jistotu, že pan Štětina chce skutečnou válku.

0 0
možnosti
JR

J12a30n 87R24á73ž

21. 9. 2014 18:32

Když slyším pana Štětinu jak se tváří coby protiruský fanatik, nikdy nevím, zda jsou jeho bláboly znakem počínající stařecké senility nebo je to pokání za to,jak dřív psal nadšeně o krásách Sovětského svazu.

Můj otec říkal, ze kdo lže ve svém životopise, je celý život lhářem. Podle oficiálních zdrojů MV, pan Štětina ve svém životopise lhal např. o tom,kdy vstoupil do KSČ (viz heslo J. Štětina Wikipedia) , takže se mu nedá věřit v ničem.

12 0
možnosti
MK

M38i41l10a42n 30K48e66s45l

21. 9. 2014 18:15

Pan Štětina si rovněž posteskl nad odmítnutím radaru v Brdech.Jsem bývalý protiletadlový kanonýr a raketám nerozumím.Prosím informovaného o vysvětlení.Jedna raketa může prý nést až osm hlavic.Některé hlavice mají i vlastní pohon.V případě ohrožení raketa hlavice odhazuje.Ty co mají pohon ještě kus letí,ty bez pohonu padají volným pádem blízko místa zásahu.Kam by padaly rakety vystřelené z Ruska, sestřelené raketami z Polska,které by letěli přes nás třeba na Londýn.Padaly by na Rumuny,Maďary,Slováky nebo na nás.Ty odhozené hlavice někdo ještě sestřeluje?Nebo- podle Rusů prý jejich raketa vystřelená v Kaliningradu doletí do Berlína za 2,5 minuty.Je možné ji neškodně zneškodnit?Antirakety z Polska asi budou sestřelovat ruské rakety nad Ukrajinou,ty jim asi pěkně poděkují,když jim budou hlavice padat na hlavy.K čemu prosím antirakety v Polsku jsou?

0 0
možnosti
Foto

Vosina a Štětina. To sou ty dva..8-o:-/

9 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik