Stane se zlý sen neděle bez Moravce skutečností?

Bylo by tragické, jestliže vysílání nejslavnějšího cyklického pořadu českých nedělí, letos nepoznamenaného ani prázdninovou výlukou či nemilosrdným covidem, mělo by najednou skončit. Z moci soudní.

Nedělní poledne by pak bylo pro Česko neuvěřitelně prázdné. Smrsklo by se na pouhou přízemní konzumaci oběda, tedy na uspokojení fyzických potřeb. Bez souběžné akumulace ideologické nadstavby prýštící z obrazovky, na níž mnozí už získali dychtivou souhlasnou závislost, kdežto pro jiné je to vítaný a spolehlivý fackovací panák, kdy to těm nemožně mluvícím hlavám (z opozice/kolace) mohou nahlas a demokraticky nandat.  

Bohužel,taková pustá, nudná, šedá, pitomá – a hlavně bludná – neděle, jak se zpívalo v jednom slavném šansonu, možná přijde. Když ne dnes, tak třeba za týden, za dva. Kvůli tomu, že televize nechce dodat Unii obhájců data o hostech z jejich oboru, které  Moravec od roku 2012 do Otázek zval.  

 

-Jéžiš, Bédo, on Moravec není?

-A divíš se, když je kvůli němu televize v exekuci?

Místo toho dávají „Týden v tichém domě“, což ani podle názvu nic aktuálního z naší politiky být nemůže.

 

Přitom by stačilo málo. Aby nějaká referentka „prolétla“ seznamy účinkujících z pouhých 440 pořadů za posledních osm let. I kdyby jednomu z nich věnovala 10 minut, strávila by na tom nějakých 70 hodin. A pokud by s sebou „mrskla“, mohla by to být polovina, pouhý pracovní týden, i méně.

Kdyby však v ČT na tuhle práci nasadili nějakého neživého umělého inteligenta namísto inteligentů neumělých a živých, bylo by to v mžiku včetně výstupu z tiskárny. To by ovšem digitalizace nesměla být v plenkách. Takhle Moravcovi exekuce hrozí. A nám pitomé neděle. Bez. 

 

 

Autor: Jan Dvořák | neděle 18.10.2020 7:59 | karma článku: 29,60 | přečteno: 1525x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0