Senátní divadlo je zralé na zrušení

Pokřivené poměry na kulturní scéně nejsou ničím jiným, než odrazem politických poměrů ve společnosti. Proto by letité problémy s umělci měly být řešeny stejným způsobem, jakým se eliminuje neefektivní politická zátěž.

A to až do konečných důsledků.

Jestliže už čtvrtý rok svádí hnutí nepolitiků úporný boj o očistu veřejného prostoru od zbytečností, které se za podpory starých stran jako pijavice přisály na hospodářský a sociální systém, je pochopitelné, že rovněž všechno, bez čeho se můžeme obejít i v jiných neproduktivních sférách, by se mělo poroučet. Už také proto, že na oněch místech panují  diskriminační praktiky, kdy úzká  elitářská skupina vyvolených mezi sebe nechce brát nové lidi se svěžím pohledem, a dělá všechno pro to, aby se s nimi o svůj džob dělit nemusela, i  když navenek  jakoby  novou krev hledá.

-Slečno…Andreo… máte sice slušná doporučení, ale měla byste uznat, že vám klasický repertoár jaksi…nevyhovuje.. Ani vaše Á deux bras nebylo vzorem ladnosti.. a při Demi-pointes jste s sebou na špičkách málem švihla.. A pak, vaše křivky se poněkud vymykají standardu..

 

-Víte, co? Nechte už toho okecávání a povedzte rovno, že vám pripadám tučná.  Ale vy, s tým vaším slavným tyjátrem připadáte zase mně ako vyžírkové, takže se postarám o to, aby tuhle zbytečnost čoskoro  zrušili..     

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | pondělí 17.10.2016 7:52 | karma článku: 22,18 | přečteno: 385x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0