S Trumpem – a nejenom s ním - je to ještě horší, než jsme si mysleli

CIA přišla s nezvratnými důkazy, že D. Trump se stal prezidentem jenom proto, že Ruská tajná služba nasadila všechny své páčky – od hackerů až po osobní agitaci ruských agentů s téměř neznatelným akcentem přímo mezi voliči.

 

Prokazatelné také je, že Trump  své projevy „hrál“ přímo z not napsaných Kremlem a jeho tzv. improvizované odpovědi v diskusích byly jen papouškováním slov, která mu do sluchátka předříkával ministr Lavrov přítomný na místě v převlečení za starou hispánku, přívrženkyni Clintonové.

Že nejde o mstivé výplody zoufalců, kteří koncem ledna svá místa v CIA budou muset opustit, svědčí i zpravodajský materiál získaný od našeho krtka z Kremlu.

Tajně pořízený záznam  exklusivně (You Tube video)  dokládá, že situace je ještě dramaticky horší, než uvádí CIA spolu s  NSA, NCIS, FBI a Keystone Police, že Trump a další světoví státníci jsou přímými exponenty Ruska..

Dobré odpoledne, ????????  ?????????? , zahajuji pravidelnou řídící videokonferenci…  

Donalde, nevíte, co je s Milošem? On se vám po telefonu s lecčíms svěřuje, neříkal, že ???????? ?? ??????? ????????

-??????? ?????????, promiňte, už na spojení jsem, malá komplikace. Od té doby, co mi sebrali Jindříška, tak v těch časech trochu plavu..

 

Autor: Jan Dvořák | sobota 10.12.2016 18:56 | karma článku: 33,65 | přečteno: 1719x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0