S diktátory se nemazlit!

Jako z udělání sousedka zapnula mixér právě při zprávách, takže v půlce věty: “Spojené státy a Evropská unie vyzvaly k okamžitému propuštění občanů zadržených na demonstraci proti politice prezident.".-( a šlus, kostičkování)

 

-Už zase Bédo!

-Musíš jí už konečně říct, ať ten starej krám vyhodí, pořád nám tím ruší televizi.

Jako minule, když jsme se kvůli kostičkování nedozvěděli, kdo zavraždil tu učitelku hudby. Jestli ze zoufalství ten nájemník nad ní, nebo ten pod ní, když celé dny tam hráli žáci tak šíleně falešně na klavír.

-Ale musíš uznat, že jsme si potom aspoň chvilku krásně zadedukovali, kdo to mohl udělat, a že ten můj alternativní nápad byl bezvadnej, že kdyby nevraždil ani jeden z nich, a poslali k ní kontrolu z berňáku, protože si nezavedla EET a učí na černo, a trefil by jí z toho trefil šlak, že by šlo přitom o dokonalý zločin.

-Bédo, nezamlouvej to a vlítni na ní..

-No jo, já k ní skočím. Hned. Někdy.  

Hele Liduš, Jaruška ...tedy sousedka...  už domixovala, máme krásnej obraz.

No, dneska jsme o tolik nepřišli. Za chvíli ta zpráva bude stejně dole na liště, možná se dovíme, jaké sankce Erdoganovi hrozí...

-Jakému Erdoganovi? Kdybys měl brejle, tak by sis moh přečíst, že se nejedná o demonstranty v Turecku, ale v Bělorusku, a ty má Lukašenko okamžitě propustit.

-No, to jsem si oddech. Už jsem se bál, že jsme začali vyhrožovat spojenci, když si dělá doma pořádek.  

Autor: Jan Dvořák | pondělí 27.3.2017 15:42 | karma článku: 19,63 | přečteno: 422x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0