Reportéři si o konflikt koledovali. Cožpak se policie může zabývat každou prkotinou?

Ještě včera večer se zdálo, že demonstrace odpůrců i příznivců imigrantů proběhly bez větších excesů, jestliže vodní děla si ani nestříkla, a obušky si nezařádily.

Jenomže dnes se ukázalo, že policie prý odmítla ochránit reportéry rozhlasu, kterým chtěl demonstrující dav dát za vyučenou. Jedná se samozřejmě o polopravdu. Policie by zasáhla, nebýt zásadnějšího prioritního úkolu, který plnila. Navíc reportéři dobře věděli, že vstoupili na „nepřátelskou půdu“ a chovali se tam způsobem, jakoby uprostřed davu fanoušků Sparty vychvalovali konkurenční klub, který se netěší ani zvláštní přízni policie.

Víme, jak tzv. konflikt proběhl.

                                                               Chtějí mě lynčovat..

                                                                                Tak zaprvé – nejsme v Americe, aby vás lynčovali. Maximálně byste dostal přes budku.

A zadruhé, my jsme tu od toho, aby nedošlo ke vzájemným masovým kontaktům mezi demonstrujícími proti imigrantům – což je tahle sešlost – a těch, co jsou pro imigranty. A vy jste, jak se zdá, podle těch řečí co do rádia vedete, pro imigranty, tak proč sem lezete?

Kvůli takový malý partičce jako je ta vaše se přece nebudeme rozptylovat, my musíme pomáhat a chránit ty velký party, aby se nepustily do sebe.    

Autor: Jan Dvořák | neděle 7.2.2016 19:03 | karma článku: 35,14 | přečteno: 1568x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0