Radí za sto tisíc měsíčně starostka Kleslová ČEZu, jak snížit ceny proudu?

Na veřejnost se se dostala informace o záležitosti, do které, kromě klientů ČEZ, protože se promítá do cen energie, v podstatě nic není, ale i tak se jedná o vyzrazené obchodní tajemství.

K dosažení výtečných hospodářských výsledků, ba nejvýtečnějších v zemi vůbec, je zapotřebí pořádného fištróna a těch nejlepších mozků. Mezi nimi na předním místě i externích poradců. Zaměstnat je, firma si dovolit nemůže, to by se nedoplatila. Vždyť známe ty šílené taxy, jaké si rádci účtují. Dobrá rada je nad zlato, špatná dokonce za všechny prachy a za standard je měsíční paušál sto tisíc.

 A právě tolik inkasuje od ČEZu externistka paní Kleslová, interní starostka Prahy 10, a krom toho ve volném čase ještě místopředsedkyně hnutí ANO a šéfová pražské organizace.

Podobně dřela před ní snad jen paní Nagyová, která se však pohybovala v prostředí o stupínek výš, u samotného premiéra, kdežto paní Kleslová to zatím dotáhla na pravou ruku místopředsedy vlády – ale co není, může být.

A jaké rady ČEZu „prodává“, respektive podává?

Nic zvláštního, jen informuje vedení, o tom, co vláda chystá, na jakých zákonech pracuje, co se doslechla, a tak podobně. Takový obyčejný zpravodajský standard, žádná bondovka, ani Maxim Isajev, který pod jménem Stierlitz pronikl mezi nacistické špičky.

Je to prostě jen taková domácí donášková služba.

ŠÉFE, JDE SEM NĚJAKÁ DIVNÁ ŽENSKÁ, VYPADÁ JAKO TA..HARI MATA.

-JE VIDĚT, ŽE JSTE TU NOVEJ. TO NENÍ MATA HARI, ALE RADMILA KLESLOVÁ, A NESE GENERÁLNÍMU OBÁLKU S RADAMA.

Autor: Jan Dvořák | středa 2.9.2015 17:06 | karma článku: 27,35 | přečteno: 742x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0