Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Putin už toho podepsal. Když veřejně lže celému světu, proč by se měl ohlížet na nějakou dohodu? Pro důstojníka KGB je lež užitečný pracovní nástroj. Proč jsou asi všichni západní politici tak opatrní a mluví pouze o naději?

1 0
možnosti
PV

P17a92v30e65l 41V92é30b37r

12. 2. 2015 12:02

Víte, sice také cítím jisté ulehčení nad možností nevojenského řešení - vyhráno však ještě není. Takových smluv bylo podepsáno, a třeba také Putin jenom potřebuje oddechový čas, než přeskupí vojska a polkne další kousek Ukrajiny...

0 0
možnosti
PBR

Pane Vébre proBoha proč píšete takové kraviny. Copak nevíte jak bojeschopná je ruská armáda? Opravdu si myslíte, že potřebují čas na nějaké přeskupení? Tohle smýšlení už není hodno ani dětí z mateřské školky. I já se bohužel nedomnívám, že je vyhráno a konec umírání, ale přece nebudeme spekulovat nad nesmysly.. Od včerejšího rána se prakticky celým internetem nese obrovská protiruská vlna, zajímavé, že právě v den jednání, ne? A od rána zase Ukrajinci vyřvávají o údajné vokenské agresi Ruska a přejezdu hranic ruskou armádou v obrovském počtu. Napadlo vás proč se tohle děje pravě v den podepsání příměří?? Co se stane až se zase prokáže že jsou to jen nesmysly??

3 1
možnosti