Prokáže se, že madame Půtová je mravopočestná a nezadala si, s kým neměla?

O Starostech a nezávislých, tedy o STANu se bez velké nadsázky říká, že bude v příštích volbách žádanou nevěstou, ačkoli ještě se nerozvedla, a ani partner dosud nezemřel.

Zatím jsou Starostové ve svazku s topkou, což pro ně je partnerství čím dál víc zatěžující a po odchodu knížete z čela i je samotné může stáhnout ke dnu.

Proto už teď se „stanaři“ rozhlížejí od středu  doprava po možném příštím ženichovi. Dnes mají dokonce celostátní sněm, takže i tam dají průchod úvahám o tom, s kým by šli do svazku tak pevného, který rozdělí nikoli až smrt, ale už přespříští volby.

Má to ovšem jeden háčínek.

Nevěstinka ztělesněná předsedou Martinem Půtou se dostala do (policejních) řečí, že není až zas tak mravopočestná, jak se staví. Neposkvrněnou pannou být samozřejmě nemůže po soužití v konglomerátu s knížetem a jeho pobočníkem, horší však je, že už před časem se Martin Půta dostal do vážného podezření, že jako hejtman se nechal podplatit.

Taková věc by budoucímu ženichovi mohla sakramentsky vadit. Jestliže se madam Půtové však nechce pozice obletované nevěstinky se vzdát, a předsednictví si jen pozastavila, pak jí nezbývá nic jiného, než aby ještě před první ohláškou dokázala, že šlo jen o zlé a závistivé řeči, které ji měly vrhnout do nepřijatelného světla, ačkoli skoro panna vlastně je a poctivost by mohla rozdávat.            

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | pátek 17.4.2015 15:55 | karma článku: 11,14 | přečteno: 590x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0