Proč moderátor D. nemá rád vlky, ruské zejména?

Po celý den si veřejnost klade otázku, proč moderátor UK Lukáš D. včera až hystericky zaútočil na jednoho regionálního politika, který se nechal zvěčnit s ruskými vlky.

Politik odmítl, že by naletěl drzému vlčímu tvrzení, že chtějí uctít dávno prolitou krev, a aby tak učinil s nimi. Nikomu nenaletěl.

Spekulací o důvodech moderátorovy zjevné zaujatosti se objevilo mnoho, stačí se začíst do stovek ohlasů na sociálních sítích i do blogů, kde autoři poctivě chtějí věci přijít na kloub.

Tou nejčastější vyšetřovací verzí je podezření na politickou zaujatost moderátora. V  nočních vlcích prý vidí prodloužený chvost Kremlu, který působením na svaté city si chce omotat kolem prstu stále více činovníků z blízkého zahraničí, aby při prosazování ruských zájmů nekladli odpor.

Žádná politika v tom však není. Zato traumatický zážitek z moderátorova raného dětství.

Citlivou duši útlého děcka natrvalo negativně poznamenal seriál Jen Počkej zajíci, kde krutý vlk se snaží ublížit zajíčkovi. Že se mu to ani jednou nepovedlo, a vždy na to naopak doplatil, to se malý Lukáš nikdy nedozvěděl. Po začátku, kdy vlk vycenil zuby, se vždycky rozplakal a zavřel se ve svém pokojíčku.

Od té doby má k ruským vlkům nepřekonatelný odpor, umocněný navíc děsivým zážitkem z fotografování v ateliéru, kam ho rodiče zavedli. Pan fotograf nic netuše o chlapcově vlko – fobii mu kvůli přirozené atmosféře snímku podal hračku, která však Lukáškovi způsobila šok, a psychický blok na věčné časy, a nikdy jinak.

 

Autor: Jan Dvořák | čtvrtek 5.5.2016 19:38 | karma článku: 40,33 | přečteno: 2185x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0