Prezident Zeman nepřekonatelně paroduje rež. Šteindlera (nebo naopak?)

Společný oběd hlavy státu s hlavou vlády nemanifestoval toliko přátelství obou státníků „až za stůl“ - podle slov premiéra se ukázalo, jak skvělému apetitu se  prezident  těší, a jak netrudné mysli stále je.

Po obědě se prezident pochlubil, jakým ušlechtilým zájmům se věnuje - pakliže si odbude složité pracovní povinnosti, například s nevetováním zákonů.

V poslední době to není jen čtení almanachů, což je o něm známo.

Oblíbil si vytváření homo videa. Nikoli obvyklým způsobem běžných amatérů, že by zachycoval prchavé okamžiky v domácnosti - narozeniny, dovolenou na rybníku, zabíjačku, dárky pod jolkou a pod., ale vytváří malá autorská dílka. A to ve velmi specifickém žánru – v parodii.  

Dokonalosti dosáhl v parodování (někdejšího) režiséra Šteindlera. Od prezidenta je to svým způsobem odveta za to, jak se ho tenhle filmařský nýmand neustále snaží zesměšnit, a to v trapných vulgárních skečích bez špetky opory v realitě.

Prezident si za téma své poslední parodie zvolil pomyslnou situaci, kdy by se Šteindler drzým způsobem pokoušel znevážit  prezidentovo vánoční poselství – pokud by tenhle amatér byl toho vůbec schopen!

Prezident se do Šteindlera převtělil naprosto dokonale. Obzvlášť fyzická nápodoba je ohromující a přímo zralá na Českého lva v kategorii, která by pro tento účel byla zřízena.

„Byl jsem překvapen, co mi prezident předvedl! " svěřil se premiér po odchodu z Lán, odkud si odnášel i kopii skeče „Zeman paroduje Šteindlera, jak by Šteindler parodoval jeho.“     (VIDEO ZDE)  

 

 

 

 

- - - - - - - - - - - - 

Po natočení videa (o Silvestra 2020)  se prezident  za asistence  kancléře  připravil na půlnoční petardy  (ZDE)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | pondělí 4.1.2021 14:14 | karma článku: 14,62 | přečteno: 557x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0