Prezident jako vyměněný

Prezident Zeman sice už o Vánocích dostal od dcery Kateřiny darem poukázku do salonu krásy, avšak kvůli enormnímu vytížení ji zatím nevyčerpal.

To však neznamená, že by se svou visáží nic neudělal. Právě v minulých dnech se jeho tvář změnila k nepoznání.

Zemanův dobrý známý, miliardář Voloďa, jak bodrého Rusa oslovuje, jinak též Vladimir Jakunin, už tradičně zorganizoval mezinárodní konferenci na ostrově Rhodos v Řecku. Rovněž tradičně se jí zúčastnil prezident Zeman a přednesl tam významný stabilizující projev, který sjednotil i naši politickou scénu napříč stranami. Ještě před odletem z Moskvy Jakunin tajnosnubně na Hrad vzkázal, že bude mít pro přítele Miloše na místě překvapení k narozeninám.

A svůj slib splnil. Přivezl na ostrov osobního maséra ruských veličin, specialistu zejména na obličejové partie, který dokáže z každé tváře vytřískat pravé divy, a dal ho Zemanovi k dispozici.

Masér se činil s plným nasazením, jako když má v práci prezidenta Putina pokaždé před setkáním s lepou třicátnicí exgymanstkou Kabajevovou, aby mu dodal patřičné svěžesti.  

Po dvou hodinkách poctivé ruční práce nebylo po třech bradách hlavy státu už ani stopy. Mistr však pokračoval v restaurátorském úsilí dál, úměrně počtu konzumovaných dvou set gramových panáků vodky. Když procedura skončila, byl z našeho prezidenta mladíček k zulíbání.  

Zlaté ruské ruce! Přitom masérova metoda připomíná na první pohled obyčejné políčkování. Pravdou je, že masér šel až do krajnosti a jak se říká, tlačil na pilu příliš, až Miloš Zeman sice získal mladickou vizáž, ale poněkud vyšel z podoby.

 

Autor: Jan Dvořák | úterý 30.9.2014 15:41 | karma článku: 15,75 | přečteno: 1098x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0