Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Za jednu až dvě generace se nakonec dozvíme že Něměcko osvobodil Hitler před tyranem Putinem, který má na svědomí 20-40 milionů lidských obětí. (nula sem nula tam vždyť je to nula). Za dvacet let bude mít každý druhý vysokou školu ale že každý třetí člověk bude fungovat jen pomocí prášků, jinak bude  nepoužitelný, to už bude vedlejší. Člověk se zničí sám.  Je to i vidět na minulých vyspěých civilizacích. Jak překročili určitou hranici zničili se sami. Nás čeká to samé. Tu hranici jsme už překročili. ;-)

0 0
možnosti
ZK

Slaveni vyroci osvobodeni koncentraku v Osvetimii neorganizuje polska vlada, nebo polsky prezident, jenom Muzeum Koncentracniho Taboru v Osvetimii. Organizator vyslal pozvani do nekolik desitek statu, ale nebyly to jimenne pozvani, kazdy stat rozhoduje, kto pojede na slaveni vyroci. Nemci, Rakusane, Izraelci i jiny rozhodli, ze pojedou hlavy statu. Zaden stat neprotestoval, ze nejsou to jimenne pozvani. Do Ruske Federace tez bylo take bezjimenne pozvani vyslano, jenom oni ocekavali jimenneho pozvani dla pana Putina. Z teho duvodu Rusko citi se urazeno.

0 1
možnosti
JH

J73a20n 11H11l49e86d49í47k

25. 1. 2015 16:57

náš president reprezentuje dolních 10 milionů, tedy necelý milion nereprezentuje. Rád by se zapsal zlatým písmem do čs historie, proto občas provádí pokusy s nebezpečným výsledkem. Měl by přibrzdit a počkat si na chyby odpůrců.

0 3
možnosti
JM

Ode mne karma. Média a ti kdo jimi hýbají jsou fakt humus

7 0
možnosti
Foto

Jojo. Von snad může i za ten Holocaust;-€;-O8-o;-)

10 2
možnosti
Foto

Ne, to samozřejmě nemůže. Nicméně osvobozování Prahy by se bez něj táhlo až do roku 1948...

0 2
možnosti
JJ

Pan president pozval mnoho lidí. Židů je mezi nimi pramálo, jen tak na okraj připomínám:

Máme u nás sedm židovských obcí. A do "pozvánek" se nevešli všichni předsedové těchto obcí...

A opět - jako už mnohokrát - budu házet hrách na zeď:

V Estonsku bylo tamními esesáky (bez přítomnosti Němců!) zavražděno přes 1000 českých Židů za hrůzných okolností. Stalo se to v Kalivi-Liiva. A NIKDY se Estonští čelní představitelé neomluvili a NIKDY neposkytli pozůstalým odškodnění...

7 0
možnosti
RP

V pobaltských zemích se divizím SS staví pomníky, tak jakou omluvu bychom asi tak měli čekat. :-/

5 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik