Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

§ 88 trestního zákoníku:

"Podmíněné propuštění z výkonu trestu odnětí svobody

(1) Soud může odsouzeného podmíněně propustit na svobodu, jestliže odsouzený po právní moci rozsudku, zejména ve výkonu trestu svým chováním a plněním svých povinností prokázal polepšení a může se od něho očekávat, že v budoucnu povede řádný život nebo soud přijme záruku za dovršení nápravy odsouzeného, a

a) odsouzený vykonal alespoň polovinu uloženého nebo podle rozhodnutí prezidenta České republiky zmírněného trestu odnětí svobody, nebo

b) odsouzený, jenž nebyl odsouzen za zvlášť závažný zločin a který dosud nebyl ve výkonu trestu odnětí svobody, vykonal alespoň třetinu uloženého nebo podle rozhodnutí prezidenta České republiky zmírněného trestu odnětí svobody."

   Odkroutil si Novák polovinu? Ano.  Byl prvotrestaný? Ano. Choval se ve vězení požadovaným způsobem? Podle Vězeňské služby ano.

   Tak o co jde - takto jsou propouštěni nejen politici, ale i například vrazi.

0 0
možnosti
VS

Ha,ha,ha !Z těch 40 milionů dát zpět na pokutě 5, 2 roky ve fešáckém kriminálu. To bych taky bral! Na vojně jsem byl déle (ne z trestu, ale u PVOS to bylo normální) a naučil jsem se tam o dost víc než jezdit se sekačkou na trávu jako ten Novák. Pěkný je také rozsudek Nečasová a spol !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik